Obavijesti

Radosnica.hr - za najljepše uspomene vašeg djeteta

Radosnica.hr - za najljepše uspomene vašeg djeteta
5

Na Internetu se pojavila Radosnica, novo cool mjesto za trudnice, mame i roditelje! Imate tisuće fotografija svog mališana, snimljene po CD-ima i folderima čudnih imena koje ni CIA ne bi raspoznala?

U glavi kaos jer se u životu malog bića svaki dan događa stotine zanimljivosti koje bi voljeli zabilježiti na jednom mjestu te ih se kasnije prisjećati i uživati u lijepim uspomenama? Zato je stvorena Radosnica.hr da vam pomogne i dodatno uljepša svaki trenutak proveden sa svojim najvećim bogatstvom! 

Prvi smješak, prvi zubić, prvi korak, prvi put izgovoreno mama, tata, odlazak u vrtić i prvi prijatelji, prvi dani u školi - sve se to sada može naći na jednom mjestu za trajnu uspomenu. 

Radosnica.hr nije samo mjesto gdje ćete pohraniti fotografije i uspomene iz najranijeg djetinjstva svojih mališana, već je i društvena mreža na kojoj se roditelji mogu međusobno družiti,dopisivati, razmjenjivati iskustva i druge informacije.

Roditelji stvaraju sav sadržaj i spremaju ga u određenu kategoriju. Oni kreiraju albume, postavljaju video sadržaje, opisuju događaje i sve lijepe trenutke provedene sa svojim mališanima. Roditelji su i vlasnici svog sadržaja, a pristup profilu imaju samo osobe kojima oni to dozvole. Drugim riječima, Radosnica.hr je sigurna i samo roditelji mogu dozvoliti određenim ljudima da pregledavaju određene sadržaje.

Djetetov profil na Radosnici ima nekoliko kategorija (Putovanja, Obitelj, Proslave i blagdani, Moji prvi uspjesi, Zdravlje, Vrtić, Sport i aktivnosti). Svaki događaj koji se spremi u kategoriju u koju pripada automatski se sprema u kalendar pod tim datumom tako da kasnije roditelji mogu na jednostavan i brz način pregledati događaje koji ih zanimaju, a sve uredno i točno posloženo.

Radosnica će za postojeće i nove korisnike organizirati atraktivne nagradne igre, te obavještavati o svim proizvodima i uslugama namijenjenim isključivo dobi djeteta.

Uživajte u korištenju Radosnice!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.