Obavijesti

Različite mogućnosti osiguranja dostupne svima i uvijek!

Različite mogućnosti osiguranja dostupne svima i uvijek!
1

Nesretni slučajevi odnosno nezgode događaji su na koje ne možemo utjecati niti ih predvidjeti, a s njihovim se posljedicama teško nosimo. GRAWE Hrvatska d.d. pruža različite mogućnosti osiguranja od nesretnog slučaja.

Zagreb, 18. srpnja 2013. –  Prema podacima Hrvatskog registra s osobama s invaliditetom za 2012. godinu, u Hrvatskoj ima više od 518 tisuća osoba s invaliditetom.  Od ukupnog broja osoba s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, zaposleno je njih svega 16.184 što je ukupno samo 3,1%, a čak 17% njih živi u nezadovoljavajućim životnim uvjetima. Nezgode s trajnim posljedicama na ljudsko zdravlje kao što je trajni invaliditet donose, osim tjelesnih oštećenja i dodatno financijsko opterećenje.

Nezgode se događaju svugdje, a čak ¾ svih nezgoda događa se u slobodno vrijeme. Nesretni slučaj je svaki iznenadni i od volje osiguranika neovisan događaj koji ima za posljedicu njegovu smrt, potpuni ili djelomični invaliditet, prolaznu nesposobnost za rad te oštećenje zdravlja koji zahtijeva liječničku pomoć. Osim što se osoba nađe u neplaniranoj životnoj situaciji koja iziskuje mnogo prilagodbi te pritom dodatne psihičke i fizičke napore, ona osobu stavlja u nezgodan položaj prilikom obavljanja, do jučer, uobičajenih poslova, a to posljedično dovodi i do otežane financijske situacije.

U GRAWE Hrvatska d.d. od individualne nezgode možete se osigurati već od 5 EUR mjesečno, a osiguranje pritom pokriva osiguranu svotu za trajni invaliditet od 20.000 EUR, osiguranu svotu za smrt 20.000 EUR  te naknadu za boravak u bolnici od 10  EUR/dnevno. Osim toga, povodom proslave 20. rođendana, GRAWE Hrvatska d.d. poklanja posebne kupone s popustima za ugovaranje osiguranja od nezgode u iznosu od 20% na prvu godišnju premiju ,  ali i drugih osiguranja (osiguranje doma, te životno osiguranje).

Nesretni slučajevi odnosno nezgode događaji su na koje ne možemo utjecati niti ih predvidjeti, a s njihovim se posljedicama teško nosimo. Upravo zato što mogu ostaviti trajne posljedice na ljudsko zdravlje i tako ograničiti naše dotadašnje mogućnosti i aktivnosti, o nezgodi bismo trebali razmišljati unaprijed. Financijska sigurnost u slučaju nezgode mali je dio pomoći i oslonac u takvim nepredvidivim životnim situacijama, posebno zato što se u takvim slučajevima povećavaju troškovi života nastradale osobe, a smanjuju mogućnosti zarade potrebnih sredstava.“ Rekla je Martina Bedak, voditeljica Odjela za obradu životnih osiguranja u GRAWE Hrvatska d.d.

GRAWE Hrvatska d.d. pruža različite mogućnosti osiguranja od nesretnog slučaja pod nazivom GRAWE nezgoda koje uključuju: individualno osiguranje od posljedica nesretnog slučaj, obiteljsko osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (za osiguranika i njegovog/njezinog bračnog  ili izvanbračnog partnera te njihovu djecu), automobilsko osiguranje od posljedice nesretnog slučaja (za vozača i putnike) te kolektivno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (za zaposlenike u tvrtkama i kolektivima, za učenike osnovnih i srednjih škola, studente i sportaše amatere.

Više informacija potražite na službenoj stranici GRAWE Hrvatska d.d. www.grawe.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo