Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
78 komentara

Otkrio zvijer: Goran je zbog mamuta 2000 kuna bogatiji

Goran Popović iz Mohova o neobičnom pronalasku prvo je obavijestio 24sata, a potom i muzej u Iloku. Zbog svoje je priče dobio nagradu koja ga je oduševila

Goran Ferbežar/Pixsell
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell

Kopajući rupu za šaht, Goran Popović (19) iz Mohova otkopao je veliku kost, zub, kralježak i dio čeljusti. Bile su to kosti mamuta. Svoje je otkriće odmah podijelio s čitateljima 24sata.

- Cijela obitelj čita 24sata. Kad sam pronašao kosti, odmah sam ih fotografirao i slike poslao u redakciju. Bio sam uvjeren da je to što sam pronašao vrijedno otkriće. Ne nalaze se kosti mamuta svakog dana. No nisam očekivao da će izazvati takav medijski interes - kaže Goran, koji je toga dana dobio novi nadimak. Sada ga svi zovu Mamut. Nakon 24sata, o svemu je obavijestio i muzej u Iloku, pa su djelatnici Prirodoslovnog muzeja u Zagrebu kosti odnijeli u Zagreb na analizu, a voćnjak obitelji Popović zabilježili kao novo paleontološko nalazište. Gorana je oduševila i novčana naknada koju je dobio kad je izabran za čitatelja mjeseca. Nezaposlen je, a za tri dana mu je rođendan, novac će dobro iskoristiti.

Postani čitatelj reporter mjeseca

Svaku vašu priču, fotografiju ili snimak koji objavimo u novinama honorirat ćemo sa 100 do 1000 kuna. Svi objavljeni radovi ulaze u izbor za najbolji. Pobjednik dobiva vrijedan dar. Radove šaljite na:

Besplatan tel. 0800 24 24 24, MMS 099/224-2424, SMS 62024 (1,24 kn T-Mobile i VIP, 1,22 kn Tele 2), reporter@24sata.hr.Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message