Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Planuo bus s učenicima, veliku buktinju uspio je ugasiti vozač

Autobus se zapalio dok je vozio na relaciji Babina Greda - Vinkovci. Zapalilo se grijanje. Vozač je na vrijeme primijetio plamen na motoru pa su svi na vrijeme izašli

Čitatelj 24sata
Foto: Čitatelj 24sata
5 komentara

Nismo ni izašli iz sela kad je vozač viknuo da moramo stati jer se nešto u motoru zapalilo. Izletili smo svi iz autobusa i odmaknuli se, a on je pošao gasiti požar koji se već dobro rasplamsao. Gorilo je nešto na samom kraju autobusa, kod motora. Bilo nas je oko 15-20 putnika. Vozač je požar pokušavao ugasiti sa aparatom za gašenje. Nije mu uspijevalo. Ljudi su izašli iz susjednih kuća i donijeli kante sa vodom pa su tako ugasili požar. Ubrzo su došli i vatrogasci koji su dovršili posao, a nas je u Vinkovce odvezao drugi autobus, rekli su nam učenici. 

U srijedu u 6.45 sati na relaciji Babina Greda - VInkovci zapalio se školski autobus prijevozničke tvrtke Polet Vinkovci.

Učenici su revoltirani jer ih taj isti bus već godinama vozi na toj relaciji, a radi se o veoma starom autobusu kojemu često uopće ne radi grijanje tijekom zime.

- Do Vinkovaca se vozimo 40 minuta i to je duga relacija. Kad ne radi grijanje, a to je često, dođemo u školu posve smrznuti, kao da smo pješačili. Sramota je u čemu se vozimo i zapravo je pravo čudo što se češće ne događaju ovakve nesreće - kažu učenici.  

- Na autobusu se zapalilo grijanje. Po našim informacijama vozač je sam ugasio požar koji nije bio tako opasan. Učenicima koji su zakasnili na nastavu poslali smo ispričnice u škole - kažu u tvrtki Polet Vinkovci.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message