Obavijesti

Revolucija u mršavljenju! Izgubite kilograme u 10 dana

Revolucija u mršavljenju! Izgubite kilograme u 10 dana
1

Revolucija u mršavljenju! Na tržištu se pojavio novi, revolucionarni proizvod koji garantira gubitak kilograma u samo 10 dana bez yo-yo efekta!

Zašto većina dijeta i preparata za mršavljenje ne daju željene rezultate? Razlog leži u tome jer se za vrijeme mršavljenja umjesto masnog tkiva većinski gube mišići. Na taj način se usporava metabolizam jer su upravo mišići ti koji troše kalorije. Što manje mišića imamo, tijelo ima manju potrošnju energije i sav višak posprema u obliku masnih zaliha

Ako pripadate onima koji su se do sada borili s viškom kilograma bezuspješno, imamo odličnu vijest za vas. Na tržište je stigao novi, cjeloviti program 10 Days Fast Slim koji neće topiti vaše mišiće, nego masno tkivo.

Po čemu je 10 Days Fast Slim drugačiji? 

10 Days Fast Slim nisu samo još jedne kapsule. 10 Days Fast Slim je intenzivan i cjelovit program za zdravo i učinkovito gubljenje kilograma koji se neće vraćati.

Je li vam se već dogodilo da nakon naporne i iscrpljujuće dijete izgubljene kilograme vratite već nakon nekoliko tjedana? Često i pokoji više od onog koliko ste izgubili za vrijeme dijete.

Iscrpljivanje organizma niskokaloričnim obrocima je pogrešan put do vitke linije iz 2 razloga. Prvi razlog je jer tijelo umjesto masnoće gubi mišiće i iako vaga na kraju dijete pokazuje manju brojku, vaše tijelo u postotku ima više masnoće nego prije.

Drugi razlog je jer izgladnjivanjem organizmu manjkaju važni nutrijenti i po prestanku dijete osjećate neodoljivu želju za hranom koja sadrži hranjive tvari koje ste si tijekom dijete uskraćivali!

Upravo tome su doskočili stručnjaci u Sensilabu i kreirali zdrav i iznimno brz program 10 Days Fast Slim koji će vas dovesti do cilja bez gladovanja, bez iscrpljivanja i što je najvažnije, kilogrami će nestati trajno.

Besplatna dostava posebno za čitatelje 24 sata OVDJE »

Požurite, ponuda besplatne dostave traje samo do ponoći!

Kako djeluje?

Paket 10 DAYS Fast Slim sadrži kombinaciju 3 prirodna dodatka prehrani  koji pomažu brzom gubitku zadnjih nekoliko kilograma viška:

• kapsule A - Drainer - detoksiciraju organizam i izlučuju suvišnu vodu te tako organizam pripremaju na intenzivan proces mršavljenja,

• kapsule B - Glucose Balance - uravnotežuju razinu krvnog šećera i tako sprječavaju iznenadne napade gladi, potiču razgradnju masnoća te gubitak viška kilograma,

• kapsule C - Metabolism Support - sprječavaju apsorpciju mansoća unesenih hranom, pospješuju topljenje masnih naslaga i doprinose izvanrednim rezultatima u 10 dana!

Osim učinkovitih kapsula cjeloviti program sadrži specijalan program prehrane koji su pripremili nutricionisti i u kojem nema gladovanja ni brojanja kalorija. Obroci su zdravi, uravnoteženi i iznimno laki za pripremu.

Plan prehrane je temeljen na 3 jednostavna pravila:

1. Ograničen je unos ugljikohidrata kako bi se potaknulo topljenje masnog tkiva
2. Povećan je unos bjelančevina kako bi se očuvala mišićna masa
3. Zabranjena je industrijski prerađena hrana kako bi se smanjio unos šećera u organizam kojim je takva hrana bogata

I zadnje, ali ne manje važan dio 10 Days Fast Slim programa je plan vježbanja sastavljen od profesionalaca.

Tjelesna aktivnost pomaže većem trošenju kalorija te omogućuje izgradnju mišićne mase i zdravo mršavljenje.

10 Days Fast Slim daje iznimne rezultate svima koji žele izgubiti nekoliko kilograma viška u kratkom vremenu i očuvati zdravu tjelesnu težinu.

Besplatna dostava posebno za čitatelje 24 sata OVDJE »

Naručite 10 Days Fast Slim još danas!

Sa Sensilab 10 Days Fast Slim nema rizika. Dajemo vam 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana ne budete zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"