Obavijesti

Komentari 0

Riješi se dioptrije u Hrvatskoj po svjetskom standardu, a po hrvatskim cijenama

Riješi se dioptrije u Hrvatskoj po svjetskom standardu, a po hrvatskim cijenama

Dosadile su ti naočale i leće, a laserska korekcija vida je preskupa u Austriji, Njemačkoj, Italiji ili Sloveniji? Poliklinika Bilić Vision ti nudi rješenje. Riješi se dijeptrije za samo 2 dana s vrhunskim liječnicima, a po hrvatskim cijenama.

VIDEO

Europska kvaliteta - Hrvatske cijene

U odnosu na razvijene europske zemlje u Hrvatskoj je BDP znatno niži. To se automatski odražava na cijene kako hrane, tako i na cijene medicinskih usluga. Samim tim Hrvatska je zemlja koja je ulaskom u EU proglašena zemljom broj 1 po pitanju medicinskog turizma, jer uz to što su cijene puno prihvatljivije nego u Europi, hrvatska medicina ide u korak s europskim standardima. Osim što su zdravstvene usluge u Hrvatskoj mnogo jeftinije od zdravstvenih usluga u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Italiji i drugim razvijenim europskim zemljama, potrebno je naglasiti da cijene oftalmoloških usluga koje ne subvencionira strano javno zdravstvo nigdje u Europi, u Poliklinici Bilić Vision iz Zagreba niže su od 60 pa čak i do 80% u odnosu na ostatak Europe.

Iako su cijene niže, zdravstvena usluga u Hrvatskoj je jednakog standarda kao u europskim privatnim bolnicama. Dapače, liječnici u Poliklinici Bilić Vision imaju svjetsko obrazovanje (životopis dr. sc. Nadežde Bilić pročitajte na linku) i iskustvo te sve potrebne kvalifikacije vrhunskih specijalista oftalmologa.

24h-20god

U Bilić Visionu je sve transparentno – nema skrivenih troškova. Operacija laserskog skidanja dioptrije uključuje: kapljičnu anesteziju, operaciju laserskog skidanja dioptrije, paket lijekova te tri kontrolna pregleda (prvi je dan nakon operacije, drugi tjedan dana iza operacije, treći mjesec dana iza operacije).

O zahvatu lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije revolucionarna je metoda prihvaćena širom svijeta kojom se odbacuju naočale i ostala pomagala za vid. Najčešće izvođene metode laserske korekcije vida su LASIK i PRK, a obje metode su podjednako uspješne u korekciji vida. Do sada je u svijetu laserski uklonilo dioptriju više od 40 milijuna ljudi. Dobar ste kandidat za lasersko skidanje dioptrije ako ste, između ostaloga, stariji od 18 godina i imate stabilnu dioptriju najmanje godinu dana. Radi se o bezbolnom i preciznom zahvatu koji se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji u trajanju od 10-ak minuta. Ovo je jedan od najuspješnijih zahvata u medicini. Komplikacije su moguće u oko 1% slučajeva, a najvažnije je da su sve rješive. U Poliklinici Bilić Vision je više od 10.000 ljudi laserski skinulo dioptriju bez ikakvih komplikacija.

24h-20god

O poliklinici Bilić Vision

Poliklinika Bilic Vision je ugledna hrvatska poliklinika za oftalmologiju s dvadesetogodišnjom tradicijom kroz koju je prošlo više od 100.000 zadovoljnih pacijenata. Nalazi se u centru Zagreba, posjeduje vrhunsku aparaturu, ima tridesetak zaposlenih, a od 2011. godine posjeduje ISO 9001 međunarodni certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga.

24h-20god

Do savršenog vida u 2 dana

U Bilić Visionu možete obaviti pregled, operaciju i prvu kontrolu u roku od 2 dana. Primjerice, ako dođete u četvrtak ujutro na pregled za lasersko skidanje dioptrije, operacija može biti već u četvrtak poslijepodne i u petak se odrađuje prva kontrola.

Besplatan smještaj do 1.7.

U promotivnom periodu između 01.06. i 01.07. Poliklinika Bilić Vision poklanja svim pacijentima iz dijaspore koji se žele ovoga ljeta riješiti dioptrije u Poliklinici Bilić Vision, besplatan smještaj u luksuznim apartmanima na dan zahvata u Poliklinici Bilić Vision.

24h-20god

Dakle, svi koji se naruče do 01.07.2016. mogu se riješiti dioptrije od 4500kn po oku uz besplatan smještaj na dan zahvata. Iskoristite ove pogodnosti i naručite se na pregled i operaciju odmah pozivom na broj +385 1 4678 444 ili putem online obrasca na www.bilicvision.hr. Ostatak ljeta digni sve 4 u zrak i uživaj u kristalno jasnom pogledu!

24h-20god
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je