Obavijesti

Lasersko skidanje dioptrije i povratak na posao

Lasersko skidanje dioptrije i povratak na posao
1

Brojni se upiti zainteresiranih za lasersko skidanje dioptrije u Poliklinici Bilić Vision nastavljaju, jer se mnogi žele riješiti dioptrije, a time i naočala i kontaktnih leća.

Već je poznato da su dobri kandidati za lasersko skidanje dioptrije osobe iznad 20 godina života, s kratkovidnošću do – 10,00 Dioptrija (Dptr), dalekovidnošću do +5,00 Dptr i astimatizmom do 4,00 Dptr te stabilnom dioptrijom barem kroz godinu dana. Metoda je prisutna već više od 20 godina te je širom svijeta trenutačno oko 40 milijuna ljudi zadovoljnih životnim komforom koji su dobili operacijom laserskog skidanja dioptrije. 

U Poliklinici Bilić Vision LASIK i PRK su dvije najizvođenije metode laserskog uklanjanja dioptrije, bezbolne su i sigurne te omogućuju brz povratak normalnim aktivnostima. 

Nema nikakve razlike u mogućim nuspojavama kod laserskog skidanja dioptrije u jesenskim ili zimskim mjesecima. Jesen je idealno vrijeme za postupak koji je brz, bezbolan te dovodi do brzog povratka oštrog vida. To uključuje i bavljenje različitim sportovima nakon dva tjedna oporavka, kao i planinarenje, šetnje, rolanje ,vožnju biciklom ili motorom. 

Svi operirani trebaju nakon LASIK-a kapati umjetne suze i do šest mjeseci, a oni nakon primjene PRK metode, dva do tri mjeseca. Kod rada za računalom oko se suši, jer manje trepćemo, prilikom vožnje biciklom ili skuterom vjetar isušuje površinu oka pa ju je potrebno ovlažiti umjetnim suzama. Danas na tržištu postoji niz različitih proizvoda - umjetnih suza koje se mogu koristiti ovisno o potrebama pojedinca. 

Svi oni koji se žele riješiti dioptrije i odbaciti naočale ili kontaktne leće mogu to učiniti i sada u Poliklinici Bilić Vision te nesmetano već za desetak dana obavljati sve svoje dnevne obveze. I dalje traje akcija na operaciju s popustom od 50%, a plaćanje je moguće - osim gotovinom - i karticama na rate. 

Uz to, Poliklinika je započela i jesensku akciju „Dovedi prijatelja – ostvarite popust“, gdje osoba koja će skinuti dioptriju i njezin prijatelj koji pristane na isti zahvat zajednički ostvaruju dodatnih 1.000 kuna popusta. Detalje akcije možete saznati na ovom linku ili na broju telefona 01 4678 444.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'