Obavijesti

Sport

Komentari 80

Babić je objavio popis za EP: Otpali su Filip Ivić i Šime Ivić

Babić je objavio popis za EP: Otpali su Filip Ivić i Šime Ivić
5

Naši rukometaši otvaraju Europsko prvenstvo u Poljskoj protiv Bjelorusije u petak 15. siječnja, a igramo u skupini B u Katowicama u kojoj su još Norveška i Island

VIDEO

Hrvatski izbornik Željko Babić na Europsko prvenstvo u Poljsku vodi 17 igrača. Filip Ivić i Šime Ivić otpali su s proširenog popisa, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Mladi golman Filip Ivić mučio se s ozljedom, a tek se nedavno oporavio. Prednost su na Babićevom popisu dobili Mirko Alilović i Ivan Stevanović. Šime Ivić priključio se reprezentaciji na mjestu desnog vanjskog nakon ozljeda Domagoja Pavlovića i Marija Vuglača, no izbornik Babić ipak ga je odlučio ostaviti kod kuće.

- Nije bilo lako izabrati između Ivića i Stevanovića. Ivić je budućnost, ali ima problema s leđima i samopouzdanje mu nije na razini na kojoj bi trebalo biti za golmana hrvatske reprezentacije. Stevanović je stabilan i ima dobru sezonu iza sebe - objasnio je Babić.

Hrvatska na Euro putuje nakon teškog poraza od Slovenije. Kauboji su izgubili s čak 15 golova razlike u posljednjoj provjeri uoči EP-a , što nam je najteži poraz u posljednjih 18 godina. Tako su nas razbili još samo Rusi 1998. godine.

Protiv Slovenije smo odigrali loše i to je moja odgovornost. Ja vodim Hrvatsku, a ne savez. Vjerujem u svoje igrače. Svjesni smo propusta u utakmici sa Slovenijom i vjerujemo da se to neće ponoviti - rekao je Babić.

Naši rukometaši otvaraju Euro utakmicom protiv Bjelorusije u petak 15. siječnja, a igramo u skupini B u Katowicama u kojoj su još Norveška i Island. 

- Bjelorusija je brza i dinamična momčad, igraju obranu 6-0 i 5-1 koja se pretvara u 3-3. Prva je uvijek teška, ali Bjelorusija je ipak ispod Norveške i Islanda. - rekao je Babić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 80

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige