Obavijesti

Show

Komentari 9

50 godina seksa i rock’n’rolla: Na početku su svirali za režije

50 godina seksa i rock’n’rolla: Na početku su svirali za režije
12

Legendarni bend The Rolling Stones slavi 50 godina od izdavanja svog istoimenog privijenca. Mick Jagger i Keith Richards bili su cimeri u trošnom londonskom stanu

VIDEO

Na turneji kojom su promovirali zadnji studijski album “A Bigger Bang” zaradili su 300 milijardi kuna.

A 1964., kad su The Rolling Stones objavili istoimeni prvijenac, Mick Jagger i Keith Richards bili su cimeri u trošnom londonskom stanu i svirali su za režije.

- Znali smo se od djetinjstva, ali zbližili smo se kao tinejdžeri na željezničkom kolodvoru u Dartfordu. Mick je nosio ploče Muddyja Watersa, bluzera kojeg sam obožavao - opisao je Keith kako se počeo družiti s Jaggerom.

Pokojni gitarist Brian Jones objavio je tada oglas u lokalnim novinama u kojem je tražio glazbenike za svoj bend.

Javili su mu se Jagger i Richards, a od 1962. počeli su svirati u sastavu koji je Brian nazvao The Rolling Stones. Basist Bill Wyman i bubnjar Charlie Watts ubrzo su im se pridružili. Vođa im je bio Brian.

Jones je bio sebičan mali gad koji je tukao djevojke

- Bez njega ne bismo uspjeli. Ali Jones je bio sebičan mali gad koji je tukao djevojke. Izbacili smo ga 1969. godine jer zbog ovisnosti o kokainu i LSD-u nije bio sposoban nastupati – prisjetio se Richards kolege koji se tri mjeseca poslije utopio nadrogiran u bazenu.

Prvi album Stonesa imao je veliki uspjeh u Engleskoj, a na ljeto 1965., kad je “Satisfaction” osvojio vrhove svjetskih top lista, osvojili su Ameriku.

Popularnost benda pala je 70-ih zbog Keithove ovisnosti o heroinu zbog koje nije skladao niti je imao volje svirati. Vratili su se ‘87. s albumom “Some Girls”.

Nezasitni Jagger i Wyman su ovisni o seksu

U zavodničkim pothvatima prednjačili su Mick Jagger i basist Bill Wyman, koje je časopis Maxim proglasio seks-legendama.

 Mick je seksualni manijak i predator. Stalno me je varao. Nije si mogao pomoći jer je ovisan o seksu

- Mick je seksualni manijak i predator. Stalno me je varao. Nije si mogao pomoći jer je ovisan o seksu – opisala je bivšeg supruga manekenka Jerry Hall (57).

Dvaput je bio oženjen, a otac je sedmero djece. Iz prvog braka s manekenkom Biancom (68) ima kćer Jade (43). U drugom braku s Jerry dobio je sinove Gabriela (17) i Jamesa (29) te kćeri Georgiju (22) i Elizabeth (30). Iz veze sa spisateljicom Marshom Hunt (67) ima kćer Karis (44), a sina Lucasa (15) s brazilskim modelom Lucianom Gimenez (44). 

Osim stotine anonimnih groupie djevojaka s kojima je proveo noć, Bill Wyman se seksao i s maloljetnom Mandy Smith (43), koja mu je postala ljubavnica s nepunih 14 godina.

Vjenčali su se 1989. kad je basist imao 52, a ona tek 18 godina. Rastali su se sljedeće godine.

Danas je u braku sa slikaricom Suzanne Accosta, s kojom ima kćeri Katherine (20) i Jessicu Rose (21) te Matildu (16). 

Za Keitha bivša djevojka govori da je sramežljiv, a Watts je jedini kojeg nisu uhvatili da vara suprugu

Keitha Richardsa je bivša djevojka, glumica Anita Pallenberg (70), opisala kao sramežljiva dečka. Ipak, skupio je hrabrosti da je preotme od kolege Briana Jonesa.

Kad sam prvi put ugledao Anitu, pitao sam se što takav komad radi s Brianom

- Kad sam prvi put ugledao Anitu, pitao sam se što takav komad radi s Brianom? Anita je jaka, dok je Brian bio slabić – rekao je Keith. ,

Prekinuli su nakon 12 godina veze jer više nije mogao podnositi njezine ispade.

- Sklupčao bih se ispod kuhinjskog stola dok je ona u bijesu razbijala tanjure – rekao je Keith. 

Par je izgubio dječaka Taru koji je preminuo u snu u kolijevci, a imaju kćer Angelu (42) i sina Marlona (45).

- Odrastao sam brinući se o ocu koji je bio heroinski ovisnik. Čistio sam hotelsku sobu od droge prije nego što bi policija upala i budio sam ga prije koncerata. To su se svi bojali raditi jer je spavao s pištoljem ispod kreveta – rekao je Marlon. Keith se 1983. vjenčao s manekenkom Pattie Hansen (58). Imaju kćeri Theodoru (29) i Alexandru (27). 

Ronnie Wood se prije dvije godine vjenčao s 31 godinu mlađom redateljicom Sally Humphreys. Prije šest godina ostavio je suprugu Jo (59) nakon 23 godine braka zbog 18-godišnje konobarice Ekatarine Ivanove (24).

Bili smo rock obitelj. Često su naši klinci gledali ljude kako šmrkaju kokain u našem domu

- Bili smo rock obitelj. Često su naši klinci gledali ljude kako šmrkaju kokain u našem domu - rekla je Jo, koja s Ronniejem ima kćer Leah (36) i sina Tayrona (33).

S pokojnom manekenkom Krissy Findlay, s kojom ima sina Jesseja (38), bio je u braku šest godina. Dok je bio s njom, imao je aferu s manekenkom Pattie Boyd (70), koja je tada bila u braku s pokojnim gitaristom The Beatlesa Georgeom Harrisonom.

Charlie Watts je najmirniji član benda. Suprugu Shirley upoznao je i zavolio prije nego što se proslavio. Imaju kćer Seraphine (46).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama