Obavijesti

Show

Komentari 9

'50 Cent u Zagrebu nije šmrkao kokain, nego je radio sklekove'

'50 Cent u Zagrebu nije šmrkao kokain, nego je radio sklekove'
15

Reperov službeni DJ Whoo Kid nastupio je u četvrtak u Zagrebu u sklopu programa "Harem'b" koji bi uskoro mogao dovesti i Fatman Scoopa te Kelis

VIDEO

Iako je DJ Whoo Kid na nastup kasnio cijeli jedan dan, obožavateljima hip hopa to nije zasmetalo. U zagrebačkom klubu Choice tulumarili su do jutra dva dana za redom, prvu večer uz Fil Tilena i DJ-a Tom Pola, a zatim i sa Amerikancem.

- Bila je užasna magla nad Istanbulom pa nismo mogli sletjeti na vrijeme zbog čega sam zakasnio na avion za Zagreb - objasnio je službeni DJ Eminema i 50 Centa kad je u četvrtak stigao u Choice. 

Ovo mu je već šesto gostovanje u Hrvatskoj, a najupečatljiviji mu je bio posjet 2007. kad je 50 Cent u Zagrebu imao koncert. TV reporter upao im je tada u backstage i snimio reperove prijatelje kako čuče oko stola. Uslijedile su glasine da je 50 Cent prije koncerta šmrkao kokain. Repera je to razbjesnilo te je kazao da se u Hrvatsku ne planira vraćati. Whoo Kid tvrdi da je cijela situacija krivo interpretirana. 

- Mrvili su hašiš, no 50 Cent nije imao veze s tim. On je radio sklekove, kao i uvijek prije koncerta. Meni je ta priča još uvijek urnebesna jer se 50 Cent uopće ne drogira, čak ne pije ni alkohol. Drogu je prodavao, ali je imao politiku 'ako prodaješ, ne koristi' - kaže Whoo Kid i dodaje da se reper u međuvremenu 'ohladio'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uskoro bi mogli doći Fatman Scoop i Kelis

U Choiceu je Whoo Kid nastupio u sklopu programa "Harem'b" koji tamo svake srijede organiziraju reper Fil Tilen, DJ Tom Polo, Mirza Kurtović i Damir Jakopčević.

Kako bi na klupsku scenu vratili hip hop nastavit će sa gostovanjima američkih zvijezda, a sljedeći na popisu su im Fatman Scoop i Kelis. 

- Upravo pregovaramo s njima, nadamo se da će i oni uskoro doći, kaže reper Fil Tilen, jedan od rezidenta koji je široj publici postao poznat po hitu 'Debela'.

'Debela' je bila osveta bivšoj curi

- Pa mogli bi reći da je 'Debela' istinita priča, samo prožeta humorom. To je bila djetinjasta osveta mojoj bivšoj djevojci, smije se reper, pravim imenom Slaven Berić, koji je trenutno, kaže, sretno slobodan. Repanjem se bavi od 14. godine, izgovara 9 riječi u sekundi i prvi je reper koji je pobijedio na našem najvećem demo festivalu Minival. Već ima snimljenih 200-tinjak pjesama, a nedavno je potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom.

- Prvi album planiram izdati krajem godine, a uskoro ću početi izbacivati singlove i spotove, kazao je Fil Tilen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'