Obavijesti

Show

Komentari 5

A baš pristojno izgleda: 'Harry Potter' se opijao do nesvijesti

A baš pristojno izgleda: 'Harry Potter' se opijao do nesvijesti
5

Već s 18 godina zvijezda 'Harryja Pottera' imala je problem s alkoholom. S 20 se opijao sam kod kuće kako ne bi pijan izazvao incident vani. Sad, kaže, više ne pije

VIDEO

Svoj 21 rođendan proslavio je lumpujući u St Petersburgu. Popio je toliko votke da je jedva izašao iz kafića u kojem se zabavljao s društvom. 

- Tijekom posljednje tri godine svaki put kad sam se napio sam se onesvijestio. Poznat sam po tome da se onesvijestim kad se napijem. Siguran sam da mi je bilo zabavno dok sam bio pijan, ali jednostavno se ne sjećam ničega - kaže Daniel Radcliffe (22) koji je prošle godine prestao piti. 

Već je s 18 bio ovisan o alkoholu

Zvijezda 'Harryja Pottera' već je s 18 godina imala problem s alkoholom. Tek se s 20 zabrinuo za svoje ponašanje jer se nije mogao kontrolirati kad bi pio. Sad shvaća da mu alkohol škodi, kako za zdravlje tako i za društveni život. 

- S 20 sam počeo cugati sam kod kuće, ne bih ni izlazio da ne napravim neku glupost. Bilo me strah da ću naletjeti na nekog tko me ne bi smio vidjeti pijanog. Bojao sam se što ću reći poznanicima koje sretnem, što ću s njima raditi i onda sam radije ostajao kod kuće i opijao se danima - kaže Daniel. 

Jasno mu je da je to što je radio bilo skroz jadno te kaže da to zapravo nije bio on jer je inače pristojan i zabavan, a kad je bio pijan pretvarao se u nepristojnu 'svinju'. Ljudi su mu počeli govoriti da su zabrinuti za njega. Razgovarao je s Garyjem Oldmanom (53) koji je u serijalu o malom čarobnjaku glumio Siriusa Blacka, a i sam se borio s alkoholizmom. 

'Nisam tip koji popije piće, dva'

- 'Ne možeš ovako nastaviti, imaš previše za izgubiti', rekao mi je Gary, no ja ga nisam shvaćao ozbiljno jer u to vrijeme nisam bio svjestan da imam problem s alkoholom - kaže Daniel koji je danas presretan što je uspio prestati piti. 

- Koliko god bih volio da mogu otići na neku zabavu i popiti piće, dva, zabaviti se i otići kući, jednostavno nisam taj tip osobe. Ne znam to raditi i sad kad ne pijem mi je puno bolje - završava Radcliffe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško