Obavijesti

Show

Komentari 0

A. Paul zapalit će 25. travnja goste zagrebačkog kluba Depo

A. Paul zapalit će 25. travnja goste zagrebačkog kluba Depo
1

A. Paul je izdao preko sto ploča, te nekoliko CD kompilacija. Danas je značajna figura za elektronsku glazbu, s time da je techno ipak njegova istinska strast

VIDEO

Podrijetlom iz Lisabona u Portugalu A. Paul jedan je od najproduktivnijih i najtalentiranijih techno izvođača u svijetu sa više od 2 desetljeća iskustva kao DJ i producent. Danas je značajna figura za elektronsku glazbu, s time da je techno njegova istinska strast. Više puta je izabran za najboljeg portugalskog DJ-a toga stila, a njegov jedinstven zvuk, ukus i tehnika omogućili su mu položaj na nekim od najboljih mega događaja poput: Awakenings (Nizozemska), Evolve (Kanada), Nature One (Njemačka), Rock in Rio (Portugal), Syndicate (Njemačka), Ruhr-in-Love (Njemačka), Tecnolandia (Portugal), Aquasella (Španjolska), Liberty White (Belgija), Decibel (Nizozemska) i klubovima poput: Tresor (Njemačka), Fabrik (Španjolska), Row 14 (Španjolska), Moog (Španjolska), Panama (Nizozemska), Makumba (Španjolska), Poema (Nizozemska), U60311 (Njemačka), Inox (Francuska), Locomia (Portugal), Rocks (Portugal), Kremlin (Portugal), Pacha (Portugal) i u mnogim mnogim drugim.

Njegov prvi album izdan je 1995., a popraćen je stvaranjem njegova dva izvanredna projekta iz 90-ih, Squeeze Records i Onh.Cet Records, gdje je izdavao svoje EPove. 2005. osnovao je svoju novu izdavačku kuću (Naked Lunch Records)istinski odvažan projekt u kojem sudjeluju neki od najboljih techno izvođača s cijelog planeta sa impresivnim kritikama od DJ-eva i fanova. 2012. ponovno pokreće Onh. Cet, uključujući i ostale projekte : Parallel 125, Dirty Ego, The Light e Xtractz. Također je suosnivač MPC Distribution-a skupa sa Cisco Ferreirom (The Advent) i Michaelangelom.

A. Paul je izdao preko 100 ploča, te nekoliko CD kompilacija izdanih u izdavačkim kućama poput: Kombination Research, Synewave, Planet Rhythm, Italo Business, Pure Sonik, Theory, Mastertraxx, Beat Disaster, Yin Yang, Impact Mechanics, te su njegove stvari remiksali izvođači kao što su: The Advent, Ben Sims, Eric Sneo, Angel Alanis, Orlando Voorn, Damon Wild, DJ T-1000, Virgil Enzinger, Robert Armani, Dave The Drummer, DJ Preach, Mike Humphries, Spiros Kaloumenos, Torsten Kanzler, Bas Mooy, Housemaster Boyz i mnogi drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić