Show

Komentari 28

Abramovič trlja ruke, luksuzna jahta samo što nije spremna

Abramovič trlja ruke, luksuzna jahta samo što nije spremna

Gradnja je trajala tri godine, a jahta ima 48 kabina na osam paluba, bazen, teretanu, heliodrom, restorane... Ipak, sve to i cijena od 430 milijuna dolara neće je učiniti najskupljim plovilom ruskog tajkuna

Ruski milijarder Roman Abramovič (54) poznati je ljubitelj jahti, a neka od njegovih brojnih plovila među najvrjednijima su i najmoćnijima na svijetu. Tome smo više puta mogli svjedočiti i za vrijeme ljetnih mjeseci na Jadranu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No kako nikad nije dovoljno, naftni magnat koji je nogometni klub Chelsea odveo na vrh Europe, upustio se u još jednu  kupovinu. Fotografije Abramovičeve nove jahte, koje su se pojavile na internetu, dovoljno govore o luksuzu koji si je ovog puta priuštio. 

Pedantniji 'statističari' tvrde kako je ovo osma superluksuzna jahta u njegovom vlasništvu, a posljednja u nizu samo što nije gotova. Posljednje finese na megajahti Solaris upravo se odrađuju u velikom njemačkom brodogradilištu u Bremenu. 

Gradnja je trajala tri godine, a jahta ima 48 kabina na osam paluba, bazen, teretanu, heliodrom, restorane... Ipak, sve to i cijena od 430 milijuna dolara neće je učiniti najskupljim plovilom ruskog tajkuna. Primat i dalje drži jahta Eclipse, koja je probila pola milijarde dolara. 

Najčitaniji članci