Obavijesti

Show

Komentari 14

Abramovič kojeg su potjerali iz Engleske jer je blizak Putinu u tajnosti ljubi mladu Ukrajinku?

Abramovič kojeg su potjerali iz Engleske jer je blizak Putinu  u tajnosti ljubi mladu Ukrajinku?
2

Početkom godine su započele glasine da je srce ruskog oligarha osvojila Aleksandra Korendyuk. Postoje čvrste indicije da je to istina, izjavila je ruska novinarka

Ruski oligarh Roman Abramovič (55) navodno se potajno viđa s poduzetnicom i TV zvijezdom koja se pojavila u ruskom showu 'You’re All P***ing Me Off', Aleksandrom Korendyuk (25) i sve to za vrijeme ruske invazije na Ukrajinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Njihovu romansu otkrila je ruska novinarka Bozena Rynska četiri mjeseca prije invazije na Ukrajinu.

- Nova djevojka Romana Abramoviča je vrlo zanimljiva. Početkom godine su krenule glasine da je srce oligarha osvojila Aleksandra Korendyuk. O njoj ne znamo puno, ali znamo da se bavi glazbom, a također se okušala i kao glumica. Glumila je hostesu u dvije epizode moskovske serije - izjavila je novinarka.

Romanova navodna nova ljubavnica imala je 'zatvoren način života', tvrde ruski mediji, a regionalni stručnjaci utvrdili su da je ukrajinskog podrijetla.

- Ironično je da se Abramovič povezao s Ukrajinkom baš kad je bio sankcioniran zbog rata i njegovih veza s Putinom. Lako je vidjeti što je on vidio u njoj, a ovo je očito veza koja traje do godinu dana - izjavio je izvor za ruski medij.

Abramovič iza sebe ima već tri propala braka, a britanski mediji povezali su ga i s ruskom balerinom Dianom Višnjevom (44). Roman je navodno bio oduševljen njezinim plesnim nastupima.

Abramoviča maknuli s pozicije direktora Chelseaja: Premier liga kaznila ruskog milijardera
Abramoviča maknuli s pozicije direktora Chelseaja: Premier liga kaznila ruskog milijardera

Koristio je čak svoj privatni Boeing 767-33AER kako bi ju u Permu mogao gledati. No, sve te tvrdnje demantirao je njegov glasnogovornik.

Podsjetimo, Premier liga maknula je Abramoviča s mjesta vlasnika Chelseaja, nakon što je engleska vlada blokirala sva sredstva ruskim oligarsima povezanim s predsjednikom Vladimirom Putinom. Ruski milijarder ima desetke nekretnina u Velikoj Britaniji, Rusiji, SAD-u, Francuskoj i Izraelu.