Obavijesti

Show

Komentari 31

Aca Lukas: 'Godišnje zarađujem i do dva milijuna eura. Nije mi nimalo žao prokockanog novca'

Aca Lukas: 'Godišnje zarađujem i do dva milijuna eura. Nije mi nimalo žao prokockanog novca'
9

Srpski pjevač nikada nije skrivao svoj privatni život. Govorio je o problemima s narkoticima, s kockom, zašto mu se raspao brak... A sada je otkrio kako je tijekom karijere zaradio vrtoglavu svotu novca

VIDEO

Folker Aleksandar Vuksanović (51), poznatiji po scenskom imenu Aca Lukas, nikada nije krio detalje iz svog privatnog života. Javno je govorio o svim problemima.

POGLEDAJTE VIDEO: Šuput je kraljica estrade

Pokretanje videa...

01:23

Nije krio ovisnosti o narkoticima, probleme s kockom, otkrio je zašto mu se raspao brak sa Sonjom Vuksanović, a nije ni štedio na riječima kada bi ga netko prozvao.

Srpski mediji pišu kako je sada priznao da je prokockao 70 milijuna eura (više od 527 milijuna kuna). Iako se čini nevjerojatno, Lukas je otkrio kako je to moguće, jer godišnje zarađuje vrtoglavu svotu novca.

Aca Lukas se potukao s curom: 'Bjesnio, išla mu voda na usta'
Aca Lukas se potukao s curom: 'Bjesnio, išla mu voda na usta'

- Godišnje zarađujem između milijun i pol i dva milijuna eura. Na kocki sam izgubio 70 milijuna eura, ali sam u životu zaradio više od 100 milijuna. Ja sam zapravo ozbiljan milijarder. Ni zbog čega mi u životu nije žao pa ni novca koji sam izgubio. Moj je, zaradit ću ga ponovno - ispričao je Aca za srpske medije. 

Folker inače nastupa i u Hrvatskoj, a srpski Kurir piše kako su srpski glazbenici zbog velike potražnje 'nabili' cijene. Obično pjevaju dva puta po sat vremena s jednom dužom pauzom. Aca Lukas je u klubovima u Makarskoj uzimao i po 12.000 eura (više od 90.000 kuna) za nastup.

No stanje zbog pandemije korona virusa nije toliko bajno. Korona je brojne umjetnike 'strpala' u svoja četiri zida. 

- Tijekom ove pandemije trudim se pomagati drugima, a užasno se osjećam kada čujem da se neke kolege žale. Pa mi zarađujemo više od većine građana i nemamo pravo prigovarati. Situacija nije dobra, ali kad bih bio kruha gladan, ne bih govorio kako sam ugrožen zbog korone. Puno sam novca trošio i nemam pravo pričati kako je meni loše jer su mi ponovno otkazani koncerti - rekao nam je nedavno Aca Lukas.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu