Show

Komentari 63

Aca Lukas se potukao s curom: 'Bjesnio, išla mu voda na usta'

Aca Lukas se potukao s curom: 'Bjesnio, išla mu voda na usta'

Aca se počeo derati, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta. Nastavili smo se svađati i udarati jedno drugo, rekla je djevojka srpskog folkera

Srpski folker Aca Lukas (51) napravio je skandal u Crnoj Gori kada se potukao sa svojom djevojkom Nikolijom Ninom Lačević, piše Kurir.rs. Lukas i atraktivna brineta su se navodno prvo žestoko posvađali, nakon čega je došlo i do fizičkog okršaja u luksuznom hotelu u Budvi. 

Aca i Nina se viđaju od siječnja prošle godine isključivo u Crnoj Gori jer je Lačević zabranjen ulazak u Srbiju, pišu tamošnji mediji. Incident se dogodio poslije njegovog nastupa, potvrdili su iz crnogorskog hotela. 

- Nije mi ugodno govoriti o tome, ali pošto se Lukas ponašao neljudski prema meni, objasnit ću o čemu se radi. On je doputovao kod mene početkom nedjelje i zajedno smo bili na njegovom nastupu u Nikšiću. Dan poslije smo otišli u Budvu, gdje je također imao nastup. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka kada je trebalo krenuti pjevati. Nije mu se radilo, pa sam mu poručila: 'Ajde, ne mogu ja pjevati umjesto tebe' - ispričala je Nina za Kurir.rs. Dodala je kako je bio nervozan jer ga je bolio želudac.

- U pauzama mi je prigovarao da sam previše ozbiljna i da ne gledam u njega dok nastupa. U backstageu mi je rekao: 'Ozbiljno si mi pokvarila nastup'. Na to sam mu uzvratila: 'Što si ti mislio, da ćeš ti okom, a ja skokom. Ako si navikao da sve cure jure za tobom i padaju ti pod noge, ja nisam takva'. Nisam htjela slušati njegovo prigovaranje pa sam ga otišla pričekati u auto. Kad smo stigli u hotel, rekao mi je da se zbog takvih stvari već svađao sa ženom. Počeo se derati, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta. Nastavili smo se svađati i udarati jedno drugo. Njemu je toliko pozlilo da mu je išla voda na usta, uplašila sam se da nije epileptički napadaj, pa sam mu dala gazirani sok - rekla je Lačević. Dodala je kako je ubrzo došla policija.

- U stanici sam rekla da smo imali verbalni okršaj jer mi ga je bilo žao, pošto me je do tamo preklinjao da ga ne optužim zbog toga što već ima problem s nasiljem - izjavila je Nina za Kurir.rs. 

Međutim, atraktivna brineta se predomislila pa je ipak odlučila podnijeti prijavu protiv folkera.

Lukas se krajem rujna 2019. službeno razveo od supruge Sonje Vuksanović.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci