Obavijesti

Show

Komentari 159

Adam otišao s večere: Nikolina je hladna, ne da mi se ovo više

Adam otišao s večere: Nikolina je hladna, ne da mi se ovo više
12

Nadia je s Nikolinom pokrenula razgovor o Adamu te joj je postavljala pitanja o njihovom braku, kojima se Nina nije nadala pa je puknula i izjavila: 'Ne vidim se s Adamom u vezi!'

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina u suzama: Ne vidim se s Adamom, to je gotova priča...

Prvi šok večeri za sve parove bio je dolazak Dejana bez Gordane, koja je stigla naknadno jer je par na pauzi kako bi razmislio o zadnjoj svađi.

- Dejan se trudi, pokušava ispraviti neke stvari, ali još uvijek smo odvojeni. Vidjet ćemo što će biti sutra - kratko je Goga komentirala njihov odnos.

- Dejanov neverbalni govor otkriva da je nervozan i da mu je teško suočiti se s istinom. Skriva napetost i smišlja prihvatljive odgovore za društvo, ali dobro se nosi sa situacijom - kazao je ekspert Boris Blažinić, koji je zajedno s kolegicama Ingrid Divković i Itom Štefanek promatrao parove tijekom večere bez njihova znanja.

- Vidim na njihovom licima razna prebiranja i emocionalne neusklađenosti. Svatko nosi svoju težinu - primijetila je Ita jer je iza kandidata jedan uzbudljivi tjedan prepun i dobrih i loših emocija, a onda je nastao drugi šok večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Nadia je s Nikolinom pokrenula razgovor o Adamu te joj je postavljala pitanja o njihovom braku, kojima se Nina nije nadala pa je puknula i izjavila: 'Ne vidim se s Adamom u vezi!'.

- Mene nije ponizila i mislim da ovo njezino ponašanje samo njoj šteti jer sam ja bio korektan od samog početka - priznao je Adam, kojem nije bilo drago ponovno čuti Nikolinino iskreno mišljenje pred punim stolom jer je mislio da njihov odnos ide u dobrom smjeru.

- Sve mi je ovo neobično, ali ne vidim se još u nečem ozbiljnom. Jednostavno ne vidim tebe kao svog muškarca s kojim bi nešto imala, ne želim ti pružiti priliku. Želim se družiti i zezati, ali ne želim ozbiljnu vezu i to sam ti već rekla - priznala je nasamo Nikolina svom suprugu, koji je bio razočaran.

- Od samog početka mi nije pružila priliku, ona se nije promijenila, to je sve samo gluma. Zašto onda ne prekinemo? Ne da mi se više, hladna je i nezainteresirana. Pokušavao sam na sve načine, ali nema smisla više, sretno joj - kazao je Adam, koji je ubrzo nakon njihovog razgovora odlučio napustiti večeru jer mu nije bilo do zabave.

Kasnije, kada se Nikolina vratila u stan nakon večere, ondje ju je dočekao Adam spreman za razgovor, a onda se Nikolina otvorila.

- Jezik mi je brži nego pamet, došla sam s velikim očekivanjima i tu se dogodilo razočaranje i moram promijeniti svoj pogled na sve. Ne razumijem sebe zašto sam napravila ovo što sam napravila večeras ako nam je cijeli tjedan bio dobar. Ne razumijem moj mehanizam u glavi, ne razumijem sama sebe i uvijek dobre ljude izbacim iz svog života -  kroz suze je priznala Nikolina.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Inbox mi je krcat, ali muškima se ne javljam. Ipak sam udana'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15



 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'