Obavijesti

Show

Komentari 119

'Inbox mi je krcat, ali muškima se ne javljam. Ipak sam udana'

'Inbox mi je krcat, ali muškima se ne javljam. Ipak sam udana'
21

Dok gledatelji showa "Brak na prvu" kritiziraju Nikolinino ponašanje prema Adamu i bruje o njegovoj navodnoj vezi s Gogom, Tutić se na to ne obazire. Dečki joj se, kaže, upucavaju, ali ona je trenutačno udana žena...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gordana sada izbrisala 'sporne' fotke: Viđeni su i u shoppingu?

Supruga Adama Kromera (33) u showu "Brak na prvu" Nikolina Tutić (31) već je od prije poznata gledateljima. Borila se za srce Mije Matića (28) u realityju "Gospodin Savršeni", ali je ispala netom prije finala, iako je pred kamerama pokazala veliki interes za isklesanog neženju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

Oba showa će joj, kaže, ostati u lijepom sjećanju jer je proživjela nove avanture i sklopila prijateljstva. No, ne može se odlučiti koji dečko joj je zgodniji - trenutačni suprug Adam ili neosvojivi Mijo.

- I Mijo i Adam imaju svoje čari, teško je reći "tko je bolji frajer" jer je svatko poseban na svoj način i imam dobro mišljenje o njima - rekla je Nikolina, koja se od showa nije čula sa "Savršenim" i ne zna što on kaže na njezino sudjelovanje u novom realityju.

- Vrijeme prolazi i jednostavno nismo zadržali kontakt - kaže nam Nikolina.

'Adam i Gordana završili skupa nakon showa, izdale ih fotke...'
'Adam i Gordana završili skupa nakon showa, izdale ih fotke...'

Trenutačno dok traje emitiranje "Braka na prvu", Nikolinin inbox je krcat.

- Javljaju mi se muškarci trenutno dok traje emitiranje, ali ne primam ponude za vezu ili brak jer sam ipak trenutno udana žena. Ali dobivam pokoje poruke upucavanja - otkriva Tutić.

“Brak na prvu” RTL

Mjere opreza zbog korona virusa zatvorile su kafić u kojemu Nikolina konobari i to prije emitiranja njezine svadbe na televiziji pa joj gosti još uvijek nisu u lice prokomentirali ono što mnogi od njih pišu po društvenim mrežama. Nastale su brojne kritike gledatelja na račun Nikolinina ponašanja pred kamerama, ali nju to ni najmanje ne brine.

- Ne dajem previše pozornosti kritikama, ali pogledam tu i tamo što se piše. Ne pogađa me što gledatelji komentiraju jer oni ne shvaćaju je drugačije biti pred kamerama i družiti se s ljudima koje si upoznao na snimanju i gledati show u svojoj kući i komentirati s prijateljima i obitelji - kaže. Poruke koje prima, a da su vezane za show, su svakakve. Dok je neki podržavaju i pišu lijepe poruke podrške, ima i onih koji kritiziraju svaki njezin potez, ali se Nikolina trudi ne zamarati time.

Zagreb, 07.10.2019 - Snimanje projekta Brak na prvu

Iako joj se broj pratitelja povećao i mnogi komentiraju njezino pojavljivanje na televiziji, Nikolina smatra da nije popularna.

- To je samo show. Neki me već znaju iz 'Gospodina Savršenog', a nekima sam privukla pozornost tek sada na showu 'Brak na prvu'. Ljudi me znaju prepoznati na ulici i pozdraviti, ali to je sve - rekla je. Ipak, najvažnije joj je da je njezina obitelj uz nju i podržava je. Ističe kako oni shvaćaju da je to samo show i da se razlikuje od njezinog privatnog života. Potporu joj pružaju i bivše kandidatkinje showa "Gospodin Savršeni".

- U kontaktu sam s nekoliko djevojaka iz Gospodina Savršenog i sve su me podržale u novoj avanturi i, naravno, moje pojavljivanje na televiziji vole komentirati s puno smijeha i zabave, bez ikakve osude - priča nam.

Međutim, Nikolina sama sebi zamjera jednu stvar koju je učinila pred kamerama.

- Zamjeram što nisam od samog početka pružila priliku prijateljstvu Adama i mene. Jednostavno sam takva da se nisam mogla odmah u potpunosti opustiti, a onda smo se s vremenom počeli bolje upoznavati - kaže Nikolina, koja je u prvih nekoliko epizoda showa odbijala Adama. Smetalo joj je kad ju je grlio i ljubio i nije bila oduševljena njegovim izgledom. Ali kasnije se sve promijenilo i shvatila je da mu treba dati priliku da vidi kud će njihov odnos voditi.

U showu se pričalo kako se na zajedničkoj večeri Nikolina upucavala Luki Budaku (29), kojeg su stručnjaci spojili s Nadijom Amić (29). Tad je rekla kako je Luka tip muškarca kojeg bi primijetila u izlasku, dok je Adam čista suprotnost tome. Luka je to, naravno, rekao i svojoj ženi u showu te Adamu, jer je smatrao da mora biti iskren, a ona nije željela dalje komentirati te glasine. Sad kad je pitamo tko joj je najzgodniji dečko u showu, spominje samo jednog.

- Kao što sam već i u showu izjavila, na prvu možda ni jedan nije moj tip, ali priznala sam kasnije da je Adam stvarno zgodan dečko i stojim iza toga - kaže Nikolina, koja ima poruku za sve djevojke koje žele naći muškarca putem showa.

Nadia zaprijetila Nikolini: Bolje neka ne dira ono što je moje...
Nadia zaprijetila Nikolini: Bolje neka ne dira ono što je moje...

- Savjetovala bih ženama koje žele pronaći muškarca u showu da budu spremne na sve te da je takvo iskustvo u jednu ruku avantura, a u drugu samo još jedno veliko i zanimljivo životno iskustvo koje će ih obogatiti. Ljubav se ne traži, ljubav se dogodi, a može se dogoditi kada se najmanje nadaš - zaključila je. 

Direktorica za prodaju nekretnina, Gordana Marelli (38) iz Zagreba i poslovođa obiteljske vinarije, Adam Kromer (33) iz Zmajevaca u Baranji, preko noći su postali najpopularniji par showa "Brak na prvu". A usuđujemo se reći i šire... Iako su Gordanu stručnjaci za ljubavne veze udali za Dejana Vukobratovića (39), a Adama oženili za Nikolinu Tutić (31), sve su glasnija šaputanja gledatelja kako se to na kraju izjalovilo. Par je, kako pišu gledatelji, prošlog vikenda viđen u trgovačkom lancu u Zagrebu kako kupuje namirnice.

O svemu smo upitali RTL koji je ovoga puta ostao tajnovit.

- Show 'Brak na prvu' naišao je na odlične reakcije publike te ga u prosjeku prati pola milijuna gledatelja, a osim pred malim ekranima, show izaziva i velik interes na društvenim mrežama. S obzirom na toliki interes, očekivani su i razni komentari gledatelja, a reality u narednim epizodama postaje sve uzbudljiviji što će zasigurno još i više zaintrigirati publiku. Možemo najaviti i da uskoro kreću prijave za drugu sezonu - poručili su nam s RTL-a. Da nisu samo puka naklapanja, pokazuju i fotografije na privatnim Instagram profilima Gordane i Adama, koje je ona izbrisala isti dan kada je sve javno odjeknulo.

Gordana je 5. siječnja objavila fotografiju iz austrijskog zimovališta Karren s tajanstvenim muškarcem kojem je ikonama srca prekrila lice. On ju je zagrlio, a ona je nasmijana. 'Nebo nije granica...', komentirala je, a Adam je to 'lajkao'. Show 'Brak na prvu' snimali su prošle godine pa tako i neke fotografije datiraju iz tog perioda. Oboje su 7. studenog objavili fotografije iz gradića Bleda u Sloveniji. Gordana je komentirala kako ju prizor veslanja podsjeća na ljubavnu scenu popularnog američkog filma 'Notebook'. Adam je isti dan objavio fotografiju u identičnoj odjeći kao muškarac s Gordanine fotografije. No, to nisu jedine podudarnosti. Dvojac se prošle godine zatekao i u Dubrovniku, a gledatelji su se raspisali po društvenim mrežama i kako je Gordana prije tjedan dana posjetila Adamov vinograd u Baranji.

- Neću kvariti doživljaj, ali vidjela sam dvoje kandidata danas zajedno u šetnji. U showu još uvijek nisu par - komentirala je i naša čitateljica. Marelli je u showu htjela upoznati muškarca svog života, a ne skriva i da se želi ponovno udati. Prije 10 godina se razvela i ima sina koji ju je upozorio, kako kaže, da ga ne sramoti na televiziji. Za sebe kaže da je nepopravljiva romantičarka, što za sebe tvrdi i Adam. On je po prirodi skroman i tih, što su odlike koje se Gordani sviđaju. Za ljubav je spreman, kako kaže, preseliti se i na drugi kraj zemlje.

Gordana sada izbrisala 'sporne' fotke: Viđeni su i u shoppingu?
Gordana sada izbrisala 'sporne' fotke: Viđeni su i u shoppingu?

Njihovi trenutni supružnici iz showa, Dejan i Nikolina, primijetili su da se događa nešto više od prijateljstva između Gordane i Adama pa nije izostala ni ljubomora i zadirkivanje. Dvojac im se opravdavao da samo vole zajedno vježbati u teretani. No, je li se par zaista spojio i u privatnom životu nakon showa, gledatelji bi mogli uskoro saznati. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gordana sada izbrisala 'sporne' fotke: Viđeni su i u shoppingu?
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin