Obavijesti

Show

Komentari 55

Adele Lagerfeldu: Ponosim se jer izgledam poput većine žena

Adele Lagerfeldu: Ponosim se jer izgledam poput većine žena
6

Kada je saznala da je dizajner komentirao da je previše debela, pjevačica je izjavila da je ponosna zbog toga. Dizajner joj se ispričao i rekao da je njezin obožavatelj

VIDEO

Nakon što su medije preplavili napisi da je Karl Lagerfeld (78) komentirao kako je 'malo previše debela', uvrijeđena Adele Adkins (23) odlučila je uzvratiti dizajneru. Pjevačica je izjavila da je ponosna što izgleda poput stvarnih žena i dodala da nikad nije željela izgledati poput modela na modnim pistama.

- Nikada nisam željela izgledati poput modela na naslovnici časopisa. Predstavljam većinu žena i ponosna sam zbog toga - rekla je pjevačica u intervjuu za People. 

Lagerfeld je nedavno izjavio da pjevačicu smatra 'malo predebelom' ženom. No nakon što je shvatio da bi njegov komentar mogao izazvati razne kontroverze u javnosti i burnu reakciju njezinih obožavatelja komentirao je da unatoč debljini ima lijepo lice i božanski glas.

'Ako volite Adele bojkotirajte Chanel'

Njegov komentar naposljetku je naišao na burne reakcije žena, poput onih na losanđelskom blogu za punije žene. Poručile su mu da su 'završile' s njim i Chanelom dok god on surađuje s njima.

- Ako volite Adele bojkotirajte Chanel - izjavila je PR guru Kelly Cutrone.

Pjevačica je često govorila o svom izgledu ističući da uživa u svojoj koži i da je zadovoljna svojim izgledom.

Lagerfeld se ispričao nakon komentara

Dizajner joj se ispričao nakon komentara o njezinom izgledu. Izjavio je da je njegova izjava izvučena iz konteksta i komentirao da je njezin veliki fan.

- Želio bih reći Adele da sam njezin veliki obožavatelj. Ona je moja omiljena pjevačica. Adele je lijepa djevojka. Ona je najbolja. Jedva čekam njezin sljedeći CD - zaključio je Lagerfeld.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...