Obavijesti

Show

Komentari 1

Adele se u seksi odijelu hvali linijom: 'Nismo te prepoznali...'

Adele se u seksi odijelu hvali linijom: 'Nismo te prepoznali...'
6

Otkako je izgubila više od 40 kilograma jelovnikom prilagođenim njoj, ali i rigoroznim vježbama, pjevačica je preponosna na sebe i na svoj uspjeh. Sad je pozirala u odijelu koje joj je savršeno pristajalo

VIDEO

Britanska pjevačica Adele (32) zadnjih je nekoliko mjeseci u fokusu javnosti. Čim objavi novu fotografiju na kojoj bude ona, pratitelji polude. Oduševe se svaki puta koliko je kilograma skinula i kako odlično izgleda. 

POGLEDAJTE VIDEO: Adele će voditi program 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@adele hosts with musical guest @hermusicofficial this Saturday!

Objavu dijeli Saturday Night Live (@nbcsnl)

Pjevačica se sad pohvalila da će voditi emisiju 'Saturday Night Live' na NBC-u, a gošća joj je Gabriella Wilson (23), profesionalno poznatija kao H.E.R.

Na službenom Instagram profilu emisije objavili su kratki isječak u kojem pjevačica otkriva gledateljima kako će je moći gledati u showu. Osim što su se radovali što će je napokon vidjeti i smijati se s njom, mnogi su komentirali njen stajling i tijelo. 

Otkako je izgubila više od 40 kilograma jelovnikom prilagođenim njoj, ali i rigoroznim vježbama, pjevačica je preponosna na sebe i na svoj uspjeh. U svibnju je sve šokirala kad je svoje obline utegnula u minijaturnu haljinu povodom svog 32. rođendana. 

- Adele izgleda savršeno. Rasplakat ću se - napisala je pratiteljica na društvenim mrežama, a druga se složila pa dodala: 

- O Bože, nisam je prepoznala! Daj tajnu, reci kako si to uspjela. 

Hanksov sin bacio oko na Adele: 'Sjajno izgledaš, javi mi se...'
Hanksov sin bacio oko na Adele: 'Sjajno izgledaš, javi mi se...'

U videu su dame nosile maske i držale razmak između sebe, a gledatelji su pisali kako se nadaju da će epidemiološke mjere poštovati i u subotu kad krene show. 

Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Kako pišu strani mediji, njena preobrazba započela je nedugo nakon što su ona i suprug Simon Konecki (46) prekinuli prošle godine. S njime ima sina Angela (7). Željela je promjenu u životu čim je ponovno bila solo pa se posvetila treninzima i zdravoj prehrani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin