Show

Komentari 25

Adele zabranila necijepljenima da dođu na koncert: 'Dosta je! Ne želim da itko bude u strahu'

Adele zabranila necijepljenima da dođu na koncert: 'Dosta je! Ne želim da itko bude u strahu'

Za Adeline koncerte potrebno je biti cijepljen s obje doze te se testirati 48 sati prije koncerta kako bi svi bili sigurni da virus nije prisutan. Pjevačica je postavila stroga pravila i neće biti 'popusta'

Pjevačica Adele (33) odlučila se na rigorozne mjere za svoje nadolazeće koncerte, pa će samo cijepljeni moći uživati slušati i gledati ju uživo. Adele smatra da situacija zahtjeva takve mjere.

- Previše je nepredvidivo, uz sva pravila i ostalo. Ne želim da itko dođe na moj koncert uplašen. A ni ja ne želim dobiti Covid - rekla je Adele, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

U izjavi organizatora objasnili su što sve je potrebno imati od dokumentacije kako bi se moglo nesmetano ući na koncert.

- Organizator događaja zahtijeva da svi sudionici ovog događaja budu u potpunosti cijepljeni (14 dana od posljednjeg cijepljenja) te da imaju negativan test na COVID-19 unutar 48 sati od događaja. Za ulazak na događaj potreban je i dokaz o cijepljenju te dokaz o negativnom testu unutar 48 sati od događaja - napisali su.

Adele sits down with Oprah for tell all chat

Adelin novi album srušio je sve rekorde, a prodan je u 261 tisuća primjeraka te je time postao najprodavaniji album u ovoj godini. 

Pjevačica je tako prestigla švedsku pop grupu ABBA, čiji je povratnički album 'Voyage' dosad držao rekord s 204 tisuća prodanih primjeraka. Ipak, nije ni približno prestigla vlastiti rekord iz 2015. godine s albumom '25'. Naime, njezin je prethodni album u prvih tjedan dana prodan u čak 800 tisuća primjeraka.

Jedan od razloga je i popularnog streaming servisa, a '25' prvih šest mjeseci nije bio dostupan na istima, što se uvelike odrazilo na prodaju.

Najčitaniji članci