Obavijesti

Show

Komentari 56

Adnan i Tarik vraćaju se u 'X Factor', a odlazi grupa Infinitas

Adnan i Tarik vraćaju se u 'X Factor', a odlazi grupa Infinitas
10

U prvoj 'X Factor' emisiji uživo publici i žiriju predstavilo se 12 finalista. Glazbeni show netko je morao i napustiti, no glasovima publike vraćeni su stari kandidati

VIDEO

Prvi live show je započeo pjesmom 'Let Me Entertain You' Robbieja Williamsa koju su otpjevali svi kandidati zajedno. 

Ubrzo nakon početka emisije završeno je glasovanje, a publika je odlučila da će se u 'X Factor' vratiti Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović. Gledat ćemo ih već sljedeće nedjelje u drugoj live emisiji. 

X Factor Adria

Osim toga, na kraju emisije produkcija je dozvolila žiriju da u natjecanje vrati još troje kandidata. Oni su izabrali Highway Trio, Milana Bukilića i Bobana Mojsovskog. 

Poslije svih nastupa, najmanje glasova publike večeras su dobile grupe Infinitas i AnđeliNE. Njihov mentor, Tonči Huljić, nije imao snage odlučiti tko ostaje, a tko će ići dalje. Tu odluku prepustio je svojim kolegama. Prema njima, bend Infinitas večeras je napustio 'X Factor'. 

U idućoj epizodi gledat ćemo Iliju Mihailovića, Amela Ćurića, Katarinu Simić, grupu 9 Control, Jelenu Đurić, Antonija Krištofića, Ivu Ćurić, Nikolu Marjanovića, Davida Temelkova i Magdalenu Bogić. 

Nedjeljni show otvorio je šarmantni Amel Ćurić (35) prema kojem ženska populacija ne ostaje ravnodušna. Bio je pobjednik bosanskog natjecanja 'OBN talenti', ali je svoj faktor ipak došao pokazati i u  show 'X Factor Adria'. 

'Sviđalo mi se što nisi bio kao originalni izvođač naše pjesme'

Pjevao je pjesmu 'Lud i ponosan' Željka Joksimovića. 

- Sviđalo mi se što nisi bio kao originalni izvođač naše pjesme - našalio se Joksimović nakon njegovog nastupa. 

Oduševio je i Tončija Huljića. 

- U početku mi se činilo da si izabrao krivu pjesmu, ali energija je na kraju bila savršena - poručio mu je

Ponosan je bio i njegov mentor Massimo. 

- Stvarno opravdavaš moje puno povjerenje. U ovom showu ćeš puno pokazati - rekao je. 

AnđeliNE savladala trema

Nakon njega na pozornicu su stigle djevojke iz benda AnđeliNE. Pjevale su pjesmu 'Lights' pjevačice Ellie Goulding

- Ovo je prvi live pa se očekuje da bude malo treme. Izgledate fantastično, kao da ste neke svjetske zvijezde. Sve u svemu, bilo je super - rekao je Željko, a što se tiče izgleda s njim se složio i Massimo. No kad je pjevanje u pitanju nije bio zadovoljan.

- Sjednite i pogledajte što se dogodilo večeras - zaključio je. Tonči im je rekao da sljedeći put sa samo malo više samopouzdanja izađu na pozornicu. 

'Zvijezda je rođena'

Kandidat koji je izazvao najveće reakcije javnosti definitivno je 16-godišnji Beograđanin Ilija Mihailović, učenik glazbene škole i bivši vaterpolist. Njemu je Željko Joksimović poručio kako ima divan glas, ali da pod hitno mora na dijetu. Iako je Željkov komentar izazvao negativne komentare, na Iliju je to pozitivno utjecalo. Počeo se zdravo hraniti pa je smršavio deset kilograma. Predstavio se s pjesmom 'Ljuljaj me nežno' Olivera Mandića. 

X Factor Adria

- Izgledaš 90 posto bolje, a pjevaš fantastično. Bio si super - rekao mu je Joksimović poslije nastupa. 

- Bilo je odlično, mladenački, veselo - rekao je Massimo. Njegova mentorica Aleksandra Kovač samo je kratko dodala 'zvijezda je rođena'. 

Aleksandra Davidu: Znam da idemo u finale!

Slavuj iz Skopja, David Temelkov, inače fitness trener, toliko je oduševio svojim glasom da je već dobio ponude za posao. Večeras je pjevao 'Who Wants To Live Forever' grupe Queen. 

- U finalu X Factora ostat će samo jedan. Ti definitivno pretendiraš za tu poziciju - pohvalio ga je Massimo. 

- A što da ti kažem. Ja jednostavno volim vidjeti neku manu. Mana pokazuje čovjeka u tebi. Koja je tvoja mana - pokušao ga je zbuniti Tonči.

- Ti suvereno vladaš ovom scenom. Znam da idemo u finale - rekla mu je mentorica Aleksandra. 

'Htio si biti drugačiji, a sad si se nekako vratio u svoj film'

Nikola Marjanović dolazi iz Zagreba i mnogima je već poznat po svom bivšem bendu "Sane" i pošto je bio drugi na različitim top-listama s pjesmom "Dio mene" benda Song Killersi. Međutim, prijavio se u X Factor pokazati do kraja što sve može. Predstavio se s pjesmom Dina Dvornika 'Zašto praviš slona od mene'.

- Bio si samouvjeren i čestitam ti na nastupu - rekao mu je Željko. Tonči smatra da mu je ovo bio najbolji nastup od početka natjecanja. 

- Htio si biti drugačiji, a sad si se nekako vratio u svoj film - rekao mu je Tonči. 

Vesela i simpatična 16-godišnja Magdalena Bogić svojim se gestama i pošalicama svima uvukla pod kožu. Glazbom se bavi već 11 godina. Pjesma koju je danas otpjevala bila je 'Addicted To You'.

- Imaš energiju koju je teško naći kod tako mladih ljudi. Ja ti želim samo put k vrhu - rekla je joj je Aleksandra. Njezin mentor Željko bio je ponosan na njezinu izvedbu. 

'Pokazao si što znači biti pravi pjevač'

Opatijski Luis Miguel, Antonio Krištofić ima samo 17 godina, a pjeva kao veliki. Prijavljivanje na glazbeni show ''X Factor Adria'' bio je sasvim logičan slijed njegove pjevačke karijere. U prvoj emisiji uživo izveo je pjesmu 'Stotinama godina' Jacquesa Houdeka. 

- Uspio si pobijediti sebe i taj tvoj strah. Nemoj biti skroman. Skromnost je mana, a ne vrlina. zadovoljan sam tvojim nastupom - komentirao je Tonči njegovu izvedbu. 

- U budućnosti bi više trebao poraditi da tvoja emocija i ono od čega se mi ježimo bude prisutno - zaključio je Željko, a s njim se složio i Massimo. 

Aleksandra je njegovim nastupom bila prezadovoljna. 

- Pokazao si što znači biti pravi pjevač. U najtežim trenucima pjevaš najbolje - komentirala je Aleksandra. 

Željko: Mislim da je baš glupo da poslije ovoga bilo što komentiramo

Mlada majka, Jelena Đurić, dolazi iz Beograda, a osim što je domaćica, bavi se pjevanjem, klupskim nastupima, ali i pjeva prateće vokale mnogim srpskim zvijezdama. Otpjevala je 'I Putt A Spell On You'. Upravo je ona dobila i najveći pljesak. 

- Vrhunski otpjevano. Od početka do kraja držiš pažnju publike - odmah je rekla Aleksandra. Na nju se brzo nadovezao Massimo.

- Ja mislim da je baš glupo da poslije ovoga bilo što komentiramo. Odavno me netko nije ovako oduševio  - rekao je impresionirani Željko. 

Infinitas su pjesmu posvetili Adnanu i Tariku

Petero braće i sestara nastupaju pod imenom Infinitas, što znači beskraj. Zajedno su otpjevali Gibonnijevu pjesmu 'Oprosti'. 

- Ja vas nikad ne bih rastavljao i stavljao daleko jedne od drugih. Vama je potrebna prisutnost jednih kod drugih da bi dali svoj maksimum - primijetio je Massimo. Svoju pjesmu posvetili su Adnanu i Tariku jer su se s njima borili za mjesto u finalu.

Katarina Simić kandidatkinja je koja dolazi iz Mladenovca. Svi su je zapamtili iz bootcamp faze natjecanja kada je unatoč bolesti nastupala, a potom joj je pozlilo. No Katarina je svojim snažnim glasom opravdala sva očekivanja.

Pjevala je 'Ne tiče me se' od benda Magazin. 

- Kad uzmemo tvoju upalu grla u obzir, stvarno si heroj - rekao joj je Tonči. Aleksandri se ona kao osoba na sceni jako svidjela. Massimo je rekao kako osjeća njezin veliki strah, no pohvalio je njezin izgled. Željko nije imao zamjerki. 

- Bila si borac i ovoga put. Neki u tim tvojim uvjetima ne bi to učinili. samo nastavi tako - rekao je njezin mentor. 

Massimo Ivi: Ovo je bio daleko najbolji nastup večeras

Simpatična Đakovčanka Iva, 17-godišnja učenica ekonomske škole kojoj je hobi sviranje gitare, publiku je potpuno osvojila na prvoj audiciji otpjevavši cover Elitnih odreda što ju je na kraju lansiralo u emisije uživo. Večeras je izvela Rihanninu pjesmu 'Diamonds'. 

- Prelijepa si, zračiš nevjerojatnom energijom - Iva je oduševila Aleksandru. 

- Ovo je za mene bilo tri minute čiste magije - komentirao je kratko Tonči. Isto oduševljenje dijelili su i Massimo i Željko Joksimović. 

Grupa složena na Tončijevo inzistiranje, od četvero kandidata showa 'X Factor', odlično funkcionira iako nikada prije nisu zajedno pjevali. Publici i žiriju predstavili su se s pjesmom 'Hipnotiziran' Dine Dvornika. 

- Bili ste jako efektni - odmah nakon nastupa rekao im je Joksimović. 

- Bili ste mi na ponos - rekao im je mentor Huljić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...