Obavijesti

Show

Komentari 7

Afera sa stalkerom im uništila brak: Colin i Livia se razvode...

Afera sa stalkerom im uništila brak: Colin i Livia se razvode...
6

Problemi u njihovom braku počeli su ožujku prošle godine. Zvijezda 'Kraljevog govora' primao je, navodi The Sun, redovno e-mailove u kojima je Marco prijetio njemu i njegovoj supruzi

VIDEO

Britanski glumac Colin Firth (59) objavio je da se razvodi od talijanske redateljice i producentice Livie Guiggioli (48) gotovo dvije godine nakon što su isplivali detalji njezine afere s prijateljem iz djetinjstva, novinarom Marcom Brancaccijem (55).

A Christmas Carol world premiere - London

Par je bio u braku pune 22 godine, a Colin je otkrio kako će bez obzira na razvod ostati u prijateljskim odnosima s obzirom na to da imaju dva sina, Lucu i Mattea. Njihov PR team zamolio je javnost da ne ulaze u njihovu privatnost te kako daljnjih komentara neće biti. 

The Mercy UK Film Premiere London

Problemi u njihovom braku počeli su ožujku prošle godine. Zvijezda 'Kraljevog govora' primao je, navodi The Sun, redovno e-mailove u kojima je Marco prijetio njemu i njegovoj supruzi da će izaći u javnost sa detaljima svoje afere s Livijom koja je završila 2016., a trajala je godinu dana. 

- Kada me ostavila, bio sam jako ljut. Odmah sam poslao e-mail Colinu s fotografijom mene i njegove supruge. Htio sam da zna što se dogodilo. On mi je odgovorio, a uskoro mi se na vratima pojavila policija i uzela mi je računalo i mobitel - pričao je Marco prošle godine, kojeg su Livia i Colin optužili da im prijeti i uhodi ih. Novinar tvrdi da ih nikada nije uhodio te da se radi tek o pokušaju para da 'okalja' njegovo ime. 

The Mercy Premiere - London

- Tada sam živio u Brazilu, a ona u Londonu. Ja sam vjerojatna jedina uhoda koja živi na drugom kontinentu od svoje navodne žrtve. U godini dana, nisam je zvao niti jednom - pričao je Talijan. 

No, to nije prvi put Brancacciju da ga je optužen za prijetnje. Prije dvadesetak godina sudio se s bivšom partnericom, Islanđankom Snaefridurom Baldvinsdottirom s kojom ima kćer. Obitelj je živjela u Mexico Cityju, a tijekom jedne žestoke svađe, Marco je zaplijenio putovnicu svoje kćeri, a partnericu je optužio za otmicu djeteta. Na suđenju, Snaefidur je tvrdila je novinar prema njoj bio nasilan te je rekla da je pokušavala od njega pobjeći, što je on negirao. Skrbništvo nad kćeri pripalo je Islanđanki. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

21:06

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo