Obavijesti

Show

Komentari 4

Affleck okrivio bivšu suprugu za svoj alkoholizam pa se pokajao: 'Ispao sam grozan tip, a nisam!'

Affleck okrivio bivšu suprugu za svoj alkoholizam pa se pokajao: 'Ispao sam grozan tip, a nisam!'

Prijatelji njegove bivše supruge Jennifer Gardner zgroženi su Benovim istupom, a ona se zasad nije oglasila javno. Affleck se 'posuo pepelom', ali tek kad je naljutio sve svojim nepromišljenim izjavama

VIDEO

Na društvenim mrežama se ne nazire kraj negativnim komentarima i reakcijama na intervju Bena Afflecka (49) s Howardom Sternom (67) za 'The Howard Stern Show'. Prva, kako to tvrdi Ben Affleck, laž koja je se proširila medijima bila je da je glumac okrivio svoju bivšu suprugu i kolegicu Jennifer Garner (49) za svoju ovisnost o alkoholu. Affleck i Garner bili su u braku od 2005. do 2015. u kojem su dobili troje djece.

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

 - Počeo sam piti jer sam bio zarobljen u tom braku. Pomislio sam: 'Ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam sretan, što da radim?' Da smo ostali zajedno vjerojatno bismo jedno drugom prerezali vratove. A ja bih se sigurno se nastavio i dalje opijati - rekao je Affleck, no tvrdi da je sve izvađeno iz konteksta te da svoju bivšu ženu respektira i s njom ima dobar odnos. 

Ben Affleck: 'Da sam ostao u braku s Garner, i sad bih cugao'
Ben Affleck: 'Da sam ostao u braku s Garner, i sad bih cugao'

Njegova bivša zaručnica i sadašnja djevojka, pjevačica i glumica Jennifer Lopez (52) navodno je ekstremno uzrujana ovim intervjuom i time da je Affleck prepisao svoju ovisnost bivšoj supruzi, ispričao je izvor blizak paru, no Ben tvrdi da ni to nije istina. 

"Jako je ljuta", rekao je izvor te dodao: “Ona ne želi biti uvučena u priču o razvodu njega i njegove bivše žene. Upoznala je Jennifer Garner te pokušava upoznati i Benovu djecu."

Jennifer Lopez and Ben Affleck attend the Lakers vs. Boston game

Jedni od ružnih komentara bili su:

'Besplatna PR lekcija za Bena Afflecka: Pio sam jer sam bio nesretan ' – napisao je jedan korisnik

'Ben Affleck koji okrivljuje svoju suprugu za problem s pićem govori mi sve što trebam znati o njemu. JLo, dobila si pravi ulov'- komentirao je drugi korisnik

Nakon burnih reakcija i komentara obožavatelja i hejtera Affleck je odlučio stati na kraj navodima.

U showu kod Jimmyja Kimmela glumac je otvorio dušu voditelju i komičaru i kazao kako je zgrožen i uzrujan činjenicom da su njegove riječi tako uzete van konteksta.

- Nisam mogao vjerovati vlastitim očima što sam pročitao. Rekao sam i koliko se poštujemo, brinemo jedno o drugim, brinemo o našoj djeci, stavljamo ih na prvo mjesto. Pisalo je da sam okrivio svoju bivšu ženu za svoj alkoholizam, da sam zarobljen u ovom braku, ispostavilo se da sam najgora, najbezosjećajnija, najgluplja osoba - izjavio je Affleck.

Oscars 2013 - Vanity Fair Party

Affleck nikada nije eksplicitno uperio prst u Garner nego ju je pohvalio tijekom razgovora sa Sternom.

- Znao sam da je dobra mama. Uvijek sam se nadao da ona zna da sam dobar tata; Znao sam da jesam', rekao je Sternu.

'Morao sam se otrijezniti, a znao sam i to i priznao sam to.' – rekao je glumac Sternu Onda je nastavio kako je najviše zabrinut kako će te lažne medijske napise shvatiti njegova djeca.

- Morao sam povući crtu i reći da to jednostavno nema veze s istinom. Ne želim da naša djeca ikada iz mojih usta čuju lošu riječ o svojoj majci, što se sada zaista dogodilo - izjavio je glumac.

No izgleda da drami nema kraja jer prijatelji i izvori bliski glumici Jennifer Garner rekli su da su ljuti na Bena Afflecka jer ju je okrivio za njegov alkoholizam, prenosi Dailymail.

Baby2Baby Gala Presented by Paul Mitchell - USA

-To je odvratno -  rekao je za Stranicu Six jedan izvor koji poznaje i Afflecka i Garnera.

Prisjetimo se da je Garner vodila Afflecka u ustanovu za odvikavanje o ovisnosti.

- Jen je stala uz njega jer ga voli, ona je bila jedina koja ga je podizala uvijek iznova kad je učinio užasne stvari. Ovo je majka njegove djece - rekao je bliski izvor bivšeg para. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...