Show

Komentari 11

Affleck u crkvi s bivšom ženom dok mu djevojka uživa na plaži

Affleck u crkvi s bivšom ženom dok mu djevojka uživa na plaži

Prijatelji su mu zabrinuti zbog odluke da se nastavi viđati sa Shaunom. Još uvijek su zajedno i Ben o njoj priča svakog dana, a i viđaju se kada mogu, rekao je izvor. Garner je zabrinuta, ali podržava bivšeg muža

Ima razloga za slaviti. Uspješno je završio ključnih 30 dana odvikavanja, rekao je prijatelj oskarovca Bena Afflecka (46) za američki magazin People. Affleck je nedjelju otišao u crkvu s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner (46) i njihovim kćerima Violet (12), Seraphine (9) te sinom Samuelom (6). 

Benov prijatelj kaže kako je sretan jer uspješno savladava 'prve korake' u borbi protiv alkoholizma te da se cijelo vrijeme smiješio tijekom crkvenog obreda na kojem je bio s obitelji. Afflecku pomaže blizina njegove obitelji s kojom dane provodi u parku. Glumac nastavlja svoje liječenje u centru za ovisnosti, ali i od kuće. 

- Njegovo liječenje se provodi na više načina: u bolnici, izvan nje, kroz terapiju i edukativne satove - objasnio je Affleckov prijatelj. Oskarovac je na liječenje otišao 22. kolovoza nakon što ga je bivša supruga nagovorila na to vidjevši njegove slike sa sandukom alkoholnih pića. Affleck je bio na odvikavanju 2001., a i 2017. kada je u ožujku objavio da je uspješno završio liječenje. 

Njegov prijatelj je rekao da Ben sada odlično napreduje jer dobiva potrebnu njegu te da je bilo dobro što je njegova ovisnost izašla u javnost jer ga je to potaknulo da shvati 'koliko je zaglibio'. Kaže i kako Affleckova djeca znaju što se događa s njihovim ocem jer im je Jennifer sve objasnila u skladu s njihovim godinama. 

- Nema tajni, a Jen je odlična u objašnjavanju nekih stvari djeci. Rekla im je kako je Ben bolestan i treba ići doktorima. Ona najviše od svega mari o tome je li on trijezan i može li se na njega osloniti kao drugog roditelja - istaknuo je glumčev prijatelj.

Dok je Ben s obitelji, njegova 'zečica' Shauna Sexton (22) provodi dane na plaži u kalifornijskom gradu Malibu. Playboyjev model je zbog strke s Affleckom dao otkaz na poslu veterinarske tehničare, no istodobno je dobila brojne poslovne ponude povezane s manekenstvom. Glumčeve prijatelje brine njegova veza sa Shaunom i smatraju da je 'nezdrava' za njega jer 'zečica' često konzumira alkohol. 

- Prijatelji su mu zabrinuti zbog odluke da se nastavi viđati sa Shaunom. Još uvijek su zajedno i Ben o njoj priča svakog dana, a i viđaju se kada mogu - rekao je izvor za američki Entertainment Tonight. Sexton je ranije odgovorila na prozivke kritičara istaknuvši da je smiješno kriviti 22-godišnju curu za nečiju ovisnost. 

- Ben je odrastao čovjek. Donosi svoje vlastite odluke. Kriviti 22-godišnjakinju za nečiji treći put na odvikavanju je smiješno. On je čovjek. Ja sam čovjek. Ti si čovjek - istaknula je Sexton. Dodala je kako će svi zaje*ati, a bitno je iz toga nešto naučiti. 

Jennifer izbjegava miješati se u Benovu vezu s modelom, no vrlo je zabrinuta. Ne poznaje Shaunu koja se samo stvorila od niotkuda i vrlo je oprezna oko svega, ali smatra da sad jedino može biti podrška bivšem mužu. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Najčitaniji članci