Obavijesti

Show

Komentari 209

Ahmetu se jako svidjela nova žena: Dobra je mala! Voli djecu

Ahmetu se jako svidjela nova žena: Dobra je mala! Voli djecu
1

ZANIMLJIVA ZAMJENA U novim epizodama showa 'Mijenjam ženu' svoje supružnike zamijenile su obitelji Beganović iz zagrebačke Sigečice i Čavalić Bunčić iz Pule

VIDEO

Deseteročlana obitelj sastoji se od osmero djece: Kristijana (5), Romea (7), Zorana (8), Jasmine (10), Darija (13), Danijela (16), Laure (15) i, a postoji i sramežljivi, najstariji, Romano (20) koji se ne želi snimati, te mame i tate Danijele (35) i Ahmeta (43). Beganovići žive u 46 kvadrata. Ahmet radi u Zagrebačkom holdingu u Čistoći, a Danijela nije završila nijedan razred škole jer je prvo dijete rodila s 15 godina. Najveće postignuće u životu joj je, kako kaže, što je s Ahmetom već 20 godina.

- Treba imati konjske živce za toliko djece - kazala je Danijela kada su je upitali kako izađe na kraj s toliko djece. 

- Kad su bili mali sisali su mlijeko, sada sišu krv - bio je šaljiv suprug Ahmet koji zajedno sa svojom djecom ispisuje listiće za kladionicu ne bi li ih od malih nogu naučio kako zaraditi.

A ženu koja je dovoljna hrabra da na deset dana postane zamjenska mama i supruga deseteročlanoj obitelji dolazi iz centra Pule, a zove se Adriana Čavalić Bunčić i nije joj bilo teško pobrojati članove svoje obitelji jer ih ima upola manje nego Beganovića, točnije petero; Adrijanin petogodišnji sin Emanuel, sestra Zorica Simetić koja se nedavno razvela od muža pa se privremeno uselila kod njezine obitelji, baka Jadranka, Adrijanin suprug Romeo i ona.

Adriana je završila srednju strukovnu kozmetičku školu, ali radi u jednoj zaštitarskoj firmi, a ima 26 godina. Njezin suprug Romeo ima 33 godine i često je na terenu zbog posla pa se malo viđaju.

Adrijanin sin nije Romeov sin. Naime, simpatična Adriana bila je u vezi pet godina i ostala trudna, a Romea je upoznala kada je Emanuel imao sedam mjeseci te ga je prihvatio kao svog sina tako da nikad nije upoznao svog pravog oca. 

- Moj muž je želio imati posvojeno dijete, tako da mu je to bila velika želja i zato ga je i prihvatio kao svog -  objasnila je Puležanka. 

- Upoznali smo se preko Facebooka, dosta smo različiti ali na kraju je sve po mome - sa smijehom je otkrila Adriana. 

- Romea ne zanimaju šetnje zajedničke, putovanja, i on najčešće voli biti kod kuće ili ići na kavu i zbog toga se znaju posvađati - otkrila je baka oko čega se svađaju Adriana i Romeo. 

Došlo je vrijeme da zamjenske žene ostave svoje poruke za onu koja dolazi umjesto njih.

- Lijekovi, osmero djece, veš, kava, naložiti vatru, spremiti djecu u školu, u vrtić, spremiti muža na posao, dizanje u 6 ujutro - kazala je Danijela što sve čeka zamjensku ženu. A dok su Danijelina pravila vezana uz lijekove i pospremanje, Adriana je zamjenskoj supruzi ostavila porukice po vratima: 

- Dobila si pristup bračnom krevetu, ali ne i mužu. Zato prstiće k sebi..', 'Muž ima dobre mišiće, smiješ dirati tricepse ali ne i gluteuse… - šaljiva je bila Adriana.

Čim je došla pred vrata kuće Adriana je ostala zatečena, a prvi dojam joj, kako je kazala, 'nije sjeo'. No kada je ušla u kuću promijenila je mišljenje, a shvatila je da u kući ima i djece. 

- Pa mislim da ima više djece, oko troje - kazala je Adriana i grdno se prevarila.  No, onda je došao red na video poruku. 

- Želim ti puno živaca  i da sve bude pod kontrolom! Čuvaj mi djecu da nekog ne izgubiš, imam ih samo osmero! Uvijek šibu u rukama moraš imati kada navečer idu leći - glasila je poruka Danijele, a Adriana je odmah zaključila da nema šanse da će se brinuti o svima njima. 

- Nije mi bio šok dok nisam pogledala video poruku! Osmero djece! Ja mogu s dvoje, a ostalo tata - kazala je Adriana te dodala da će ona sama sebi odabrati dvoje djece o kojima će se brinuti.

Za to vrijeme Danijela je proučavala svoju novu kuću i čitala poruke koje je pronašla na vratima, a bila je zadovoljna porukom koju joj je ostavila na videu Adriana. 

- Tu imam jedno dijete i nadam se da ću se odmoriti ovih 10 dana, i od buke i od svega - komentirala je nakon poruke Danijela. 

Obitelj Beganović došla je svojoj kući i upoznala se s Adrijanom. 

- Zamjenski suprug mi se čini ok i moći ću se s njim dogovoriti i uz malo šarma sve će biti super - rekla je Adriana komentar o novoj obitelji i mužu. 

- Definitivno je dobra mala! Do jaja! Zgodna je i simpatična i voli djecu - na svoj način opisao je zamjensku ženu Ahmet. 

Danijela je zamjenskog supruga Romea dočekala na krevetu, a kada su se upoznali, obje strane su bile zadovoljne. 

- Djeluje vrlo pristojna i zanimljiva' - komentirao je Romeo Danijelu. 

- Otvorena je, jednostavna, radišna, zna s djecom - rekla je baka Jadranka te dodala da ju je prihvatio i Emanuel.  
Nakon što su se raspakirale, Ahmet je Adrianu odmah uzeo u ruke pa su i zaplesali. 

-Malo ako ja uletim preko noći, ispod kreveta ili u ormaru, znate kako to ide ono…pijan - trijezan, ne zna šta radi! A neće ona ni znati tko je, mislit će da je njezin muž - sa smijehom je ispričao Ahmet. 

A hoće li Danijeli odgovarati to što mora brinuti samo o jednom djetetu, te kako će Adriana zauzdati otkačenog Ahmeta, ne propustite pogledati već sutra, od 21.15 sati, na RTL-u.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin