Obavijesti

Show

Komentari 0

Akcija: Besplatni javni prijevoz s kartom za Tuborg Open Fair

Akcija: Besplatni javni prijevoz s kartom za Tuborg Open Fair
3

Ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja

VIDEO

U četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja Zagreb očekuje Tuborg Open Fair, veliki proljetni festival, koji će tijekom dvije večeri servirati mnoštvo glazbenih poslastica. Festival će na ŠRC Šalati ugostiti velika domaća i regionalna glazbena imena koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a. 

U sklopu Tuborg Open Faira u četvrtak, 13. lipnja pozornica na Šalati rezervirana je za Let3, Partibrejkerse i Pozdrav Azri, dok će u petak, 14. lipnja nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. Ovaj će događaj glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio ogromna imena domaće i svjetske glazbene scene.

Tuborg Open Fair koncipiran je na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Pod okriljem Tuborg Open Faira, uz dvodnevni festival na Šalati, bit će realizirano još nekoliko velikih koncerata koji će biti predstavljeni u sljedećim tjednima i mjesecima. Osim toga, projekt će, kroz partnersku suradnju s Tvornicom kulture, nuditi i redovan mjesečni glazbeni program tijekom cijele godine.

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice

50 kn - od 22.5. do 13.6.

60 kn - na dan koncerta na blagajni

Paket - 2 ulaznice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti