Show

Komentari 6

Albert II. počastio se na Hvaru: Ispunili smo mu sva očekivanja

Albert II. počastio se na Hvaru: Ispunili smo mu sva očekivanja

Princ je dobro raspoložen pozirao s osobljem restorana koji je sudeći po njegovu izrazu lica i pristupačnosti uistinu ispunio njegova očekivanja, a ovo nije prvi put da je posjetio Hrvatsku

Albert II. od Monaka (61) jedan je dio ljetnog odmora odlučio provesti u Hrvatskoj. Tako je bio na otoku Hvaru gdje je u ponedjeljak navečer posjetio jedan restoran koji se pohvalio dolaskom gosta na društvenim mrežama.

- Još jedan nezaboravan kraljevski posjet Garifulu. Dnevnik uspomena nastavlja se popunjavati imenima značajnih ličnosti. Albert II aktualni je knez od Monaka i starješina vladarske dinastije Grimaldi. Počašćeni smo što nas je odabrala takva važna ličnost i uvjereni smo da smo ispunili njegova očekivanja - stoji uz objavu restorana na njihovoj stranici na Facebooku.

Princ na fotografijama pozira s osobljem restorana, a ovo nije prvi put da je došao u Hrvatsku.

Princ Albert ima dvoje djece, blizance Gabriellu i Jacquesa (4), koje je dobio s monegaškom princezom Charlene (41). Iako se Gabriella prva rodila prijestolje će naslijediti Jacques jer je muško. Dječak će dobiti titulu markiza.

Šuškalo se o krizi u braku Alberta i Charlene, o njihovom razvodu, a  govorilo se da je htjela pobjeći par dana prije vjenčanja, no nije uspjela jer su joj njegovi tjelohranitelji uzeli putovnicu. Na vjenčanju je plakala i nije uopće izgledala sretno. Razlog tome navodno su bile Alfredove brojne afere koje se nije ni trudio sakriti. 

- Zašto bismo se toliko potrudili i organizirali prijem za bliske prijatelje i ljude do kojih nam je stalo ako to zapravo nije ono što smo željeli?  Mislite li da bi dvoje ljudi mogli imati tako intimno vjenčanje kakvo je naše bilo da se ne vole. Ma meni su sve te priče smiješne - rekla je tada Charlene.

 

Najčitaniji članci