Show

Komentari 12

Albina u novom spotu pleše s škarama, fanovi oduševljeni: 'Ovo je najbolji ljetni hit dosad'

Albina u novom  spotu pleše s škarama, fanovi oduševljeni: 'Ovo je najbolji ljetni hit dosad'

U videu pleše u kratkoj traper suknjici i topu neobičnog kroja, a dugu kosu je podijelila u četiri velike pletenice. U jednom trenutku koristi škare u plesnim latino pokretima u kojima Španjolke inače koriste lepeze

Pjevačica Albina Grčić (22) u jednom je danu odlučila počastiti fanove s fotkom u badiću i dugoočekivanim novim video spotom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Albina je snimila video spot za novu pjesmu  'La la Love' koju pjeva na španjolskom i engleskom. 

U videu pleše u kratkoj traper suknjici i topu neobičnog kroja, a dugu kosu je podijelila u četiri velike pletenice. U jednom trenutku koristi škare u plesnim latino pokretima u kojima Španjolke inače koriste lepeze.

'Pjesma je tek sada izašla, a već je ne mogu prestat slušati. Prezarazna je', 'Ovo je najbolji ljetni hit', 'Pjesma je vrh'

Osim videa, pjevačica je obožavatelje počastila s fotografijom u badiću.

U par sati fotografija je dobila više od devet tisuća lajkova, a fotografiju je lajkao i novi član Whitesnakea - Dino Jelusić (28).

Na fotografiji pozira u gornjem dijelu badića i vrućim hlačicama, sa slamnatim šeširom na glavi, otkrila je da se nalazi u mjestu Udovičići, koje je dio općine Otok u Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

'Najslađa', 'Predivna', 'A vidi juuuu', 'Uvik najlipša' - pisali su joj fanovi u komentarima

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci