Show

Komentari 79

Albinu u Zigmanovom kostimu nominirali za jednu od najgore odjevenih na cijelom Eurosongu

Albinu u Zigmanovom kostimu nominirali za jednu od najgore odjevenih na cijelom Eurosongu

Nagrada Barbara Dex za najlošije odjevenog kandidata na Eurosongu dodjeljuje se i ove godine, a među sedam favorita našla se iznenađujuće i naša Albina Grčić. Čini se da kostim mnogima nije najbolje 'sjeo'

Kao i svake godine, i ove će biti dodijeljena nagrada Barbara Dex za najlošije odjevenog kandidata na Eurosongu. Ne baš laskava titula dobila je ime po istoimenoj belgijskoj pjevačici koja je nastupala na Eurosongu 1993. godine kada je proglašena najgore odjevenim izvođačem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Albine u Zagrebu 

Ove godine biti će 24. dodjela titule najlošije odjevenog izvođača. Glasovanje traje do 30. svibnja, a organizatori napominju da cilj nije ismijavanje nikoga. Belgijski portal Songfestival koji organizira natjecanje, odabrao je sedam favorita za ovogodišnju nagradu. Među njima je i naša predstavnica Albina čiju kreaciju potpisuje domaći dizajner Juraj Zigman. Mnoge je iznenadila odluka žirija da Albinu svrsta među 'društvo' najgore odjevenih. 

Među ostalim kandidatima našli su se Senhit (San Marino), Samanta Tina (Latvija), Manizha (Rusija), Roxen (Rumunjska), Tix (Norveška), Eden (Izrael).

Hrvatska je titulu najgore odjevenih na Eurosongu odnijela 2016. godine kada je nastupala Nina Kraljić koja je također nosila kreaciju Juraja Zigmana.

61st Eurovision Song Contest - Grand Final

- Da mi je možda Jean Paul Gaultier rekao da je moja haljina ružna, zapitao bih se jesam li nešto loše napravio. Ovako sam siguran u svoj rad. Moja haljina nije trash - rekao je tada Zigman za haljinu na kojoj je dvadeset dana radilo petero ljudi.

ŠTO VI MISLITE? RECITE NAM U ANKETI

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Najčitaniji članci