Obavijesti

Show

Komentari 7

Zvali su je najboljom guzom Hollywooda, a vidite i zašto

Zvali su je najboljom guzom Hollywooda, a vidite i zašto
11

Jessica Alba više je puta nosila titulu jedne od najzgodnijih glumica filmske industrije, a tijekom snimanja 'Opasnog plavetnila' Paul Walker nije mogao maknuti pogled s nje

VIDEO

Jessica Alba (40) je poznata kao jedna od najljepših glumica u Hollywoodu i mnogi bi ju ponovno htjeli vidjeti u uskoj odjeći kakvu je morala nositi na snimanju 'Fantastične četvorke' ili bikiniju 'Opasnog plavetnila'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jessica Alba 00:15

Više je puta prozvana najzgodnijom glumicom filmske industrije, a obožavatelji su za njom poludjeli nakon snimanja 'Fantastične četvorke' kada su ju vidjeli u uskom kombinezonu.

Ista Lady Di: Glumica Elizabeth Debicki u maloj crnoj haljini kao Diana u seriji 'The Crown'
Ista Lady Di: Glumica Elizabeth Debicki u maloj crnoj haljini kao Diana u seriji 'The Crown'

Za vrijeme snimanja filma 'Opasnog plavetnila' Alba je očarala i Paula Walkera koji je s njom glumio. Zgodan glumac je rekao da nije mogao maknuti oči s njezine stražnjice, pogotovo tijekom snimanja scena u kojima Alba nosi bikini što je ujedno i većina filma čija se radnja odvija na plaži.

- Nisam mogao maknuti oči s njezine stražnjice. Oprostite, ali tako je prelijepa - rekao je jednom prilikom glumac za britanski Daily Mirror.

Glumica i danas izgleda fantastično čak i nakon rođenja njezinog trećeg djeteta. Paparazzi su je ulovili na odmoru u Cabu, u Meksiku.

Ipak, kaže da sve zasluge idu njezinom trudu, prehrani i vježbanju iako je naporne treninge ostavila iza sebe pa se sada češće bavi opuštenijom rekreacijom.

- Naučila sam da se ne moraš ubiti od fitnessa, možeš vježbati smireno i sporije i ipak će tijelo profitirati od toga. Doduše, još se volim dobro oznojiti i sve te zabavne stvari - objasnila je Alba za Vogue.

 

Njezin besprijekoran izgled nije joj uvijek išao u korist. Naime, ona je bila jedna od prvih koja je uskočila u svijet superherojskih filmova devedesetih i 2000-ih godina.

The 92nd Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

Iskustvo snimanja 'Fantastične četvorke' dovelo ju je do toga da poželi prestati s glumom u potpunosti.

- Mrzila sam to. Jako. Sjećam se kada sam glumila u sceni umiranja. Redatelj mi je tada rekao kako to izgleda pre realistično i bolno. Pitao me mogu li biti ljepša dok plačem, rekao mi je da moram lijepo plakati - rekla je za Elle.

'Fantastična četvorka' joj ipak nije donijela samo loše jer je na setu upoznala supruga Casha Warrena (42) s kojim ima troje djece: kćeri Honor Marie Warren (12) i Haven Garner Warren (9) te sina Hayesa Alba Warrena (3). 

Vanity Fair Oscar Party

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...