Show

Komentari 19

Alec Baldwin (62) dobio sedmo dijete samo šest mjeseci nakon što mu je supruga rodila sina...

Alec Baldwin (62) dobio sedmo dijete samo šest mjeseci nakon što mu je supruga rodila sina...

Vijest je iznenadila fanove jer je par dobio sina prije pola godine, a nisu ni pričali o tome da čekaju još jedno dijete. Spol bebe zasad nije poznat, kao ni jesu li dijete posvojili ili ga je rodila surogat majka

Legendarni glumac Alec Baldwin (62) i njegova supruga Hilaria (37) dobili su šesto zajedničko dijete, potvrdio je izvor za People. Par se na Instagramu pohvalilo sretnom viješću.

- 7 - napisala je Hilaria u opis fotografije na kojoj pozira s djecom, a 'sedam' se odnosi na broj djece koju Alec ima, uključujući i kćer Ireland (25) koju je dobio s bivšom suprugom, glumicom Kim Basinger (67).

New York Philharmonic Red Carpet Arrivals - New York

Istu fotografiju objavio je i glumac napisavši: 'Moj život'. Vijest je iznenadila fanove s obzirom na to da je par dobio sina Eduarda prije šest mjeseci, a nisu ni pričali o tome da čekaju još jedno dijete. Spol bebe zasad nije poznat, kao ni jesu li dijete posvojili ili ga je rodila surogat majka.

U svakom slučaju, golupčići koji od ranije imaju četiri sina i jednu kćer sada su bogatiji za još jednog člana obitelji. Baldwin se nedavno našalio kako njegova žena voli 'skupljati bebe'.

- Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki sakupljaju satove, umjetnine. Moja supruga sakuplja bebe. Voli bebe - rekao je u emisiji kod Ellen DeGeneres (63).

Najčitaniji članci