Show

Komentari 14

Alec Baldwin odgovorio na pitanje zašto ima toliko djece

Alec Baldwin odgovorio na pitanje zašto ima toliko djece

Poznati glumac ove godine dobit će osmo dijete. Njegova supruga Hilaria sretnu vijest podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama

Glumac Alec Baldwin (64), koji je donedavno punio novinske stupce nakon tragedije na setu filma 'Rust', odgovorio je na pitanje koje je mnoge njegove obožavatelje zanimalo. Naime, glumac i njegova supruga nedavno su dobili dvoje malene djece, unatoč Alecovoj dobi. 

- Ljudi me pitaju zašto toliko djece. Jer je roditeljstvo ultimativno iskustvo a mi ga obožavamo - rekao je na društvenim mrežama Alec u svoje ime i ime supruge Hilarije (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Supružnici zajedno imaju kćeri Carmen (8), Maríu Lucíu (1) i sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3), i Eduarda (1). Alec iz prvog braka s Kim Basinger (68) ima i kćer Ireland Baldwin (26).

Hilaria je na svom Instagramu objavila da u obitelj dolazi još jedan 'Bladwinito', kako je nazvala svoju djecu, i da je jako zahvalna na tome.

- Nakon puno uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljivu vijest i veliko iznenađenje: ove jeseni dolazi još jedan Baldwinito. Bili smo prilično sigurni da je naša obitelj kompletna, ali smo oduševljeni ovim iznenađenjem. Dijelim s vama trenutak kada smo rekli djeci - kao što vidite, jako su uzbuđeni! - napisala je uz veseli video prepun dječice.

Obožavatelji i poznati kolege čestitali su paru što će još jednom postati roditelji.

- Tako sam sretna zbog vas, vaš je dom prepun ljubavi - pisali su im.