Obavijesti

Show

Komentari 31

Aleks je briznula u plač kad se obratila majci: Stisla sam zube!

Aleks je briznula u plač kad se obratila majci: Stisla sam zube!
23

Bivša missica se rasplakala tijekom snimanja video poruke najmilijima. Poručila im je da je pobijedila sebe, donijela neke odluke i odlučila više viđati svoje roditelje

VIDEO

Dok su Sebastijan i Vlada uživali na jahti i pričali o Ognjenu, Alex je u kampu djevojkama otkrila kako ju je u Survivoru razočarala Maja Lena. Misli da je dvolična iako je pred njima glumila da nije i komentirala je da je nasjela na njezinu priču da je žrtva.

Pleme misli da ih je Maja Lena molila da je izbace samo zato što je znala da će ionako ispasti. Njezine drame u vezi s mamom popele su im se na vrh glave.

- Ja sam u Survivor ušla kao borac koja je išla glavom kroz zid, koja je radila, bila vrijedna. Ja sam svoj cilj ispunila sama pred sobom. Ne zanima me što će netko reći - kazala je Maja Lena. 

Aleks: Od izbora za Miss nisam imala tako malo kilograma

Prije plemenskog savjeta, dobrovoljno se odlučila žrtvovati i Aleks.

Zatražila je da za nju glasaju na sljedećem plemenskom savjetu jer nije osvojila imunitet. Nakon što su dobili poruku u kojoj je pisalo da moraju snimiti video poruku svojim najmilijima svi su bili sretni što će se moći kreativno izraziti.

- Dragi moji frendovi, svi koji me znate. Tu smo 33 je dan na kraju, ja sam izdržala bez stvari za koje sam mislila da nikad neću moći izdržati. Ne znam kako sam ovo sve sama izdržala doslovno sama hodajući. Želim vam reći da se vraćam jača nego ikad, ne bi vjerovali i mršavija nego ikad. Od izbora za Miss nisam imala tako malo kila. Ljudi desila su se čuda, da mi je netko rekao da neću moći bez cigarete rekla bih nekom da nije normalan - rekla je Aleks i rasplakala se kad se u kameru počela obraćati mami. 

'Donijela sam neke odluke, želim vas više viđati'

- Mama ti ćeš se sjetiti ujutro kad si me nazvala i kad sam ti rekla da mi se ne ide jer ni ne znam kamo idem ti si mi rekla da stisnem zube i izdržim. Želim ti reći da sam izdržala, da je prošlo i da sam sretna. Uspjela sam pobijediti sebe i balans i onu jogu što mi tata tupi da trebam početi trenirati. To ću definitivno početi trenirati. Donijela sam neke odluke u životu, želim vas više viđati, shvatila sam da ne mogu više živjeti bez svoje bebe Playa, shvatila sam da nekog jako, jako volim i volim vas sve puno. Nije me pojela zmija toga sam se najviše bojala - zaključila je Aleks na što joj je Ava koja ju je snimala rekla 'svaka čast, uzela si mi riječi iz usta'.

U borbi za imunitet pobijedio je Milan, a slučajnim odabirom po tajni imunitet je otišao Vlada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'
ODLIČNA FIGURA

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'

Glazbenica i poduzetnica kaže kako se ne misli natjecati s mlađim ženama, ali pazi na svoje zdravlje i figuru. Na svoju posljednju fotku dobila je hrpu pozitivnih komentara
Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'
IMALA JE SAMO 20 GODINA

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'

Kod kuće sam te večeri ispustila oslobađajući krik. To je probudilo lava u meni, naučila sam puno nakon toga, rekla je sportska novinarka