Show

Komentari 136

Aleksandra Grdić rodila drugo dijete: Curicu je nazvala Amber

Aleksandra Grdić rodila drugo dijete: Curicu je nazvala Amber

USKAČE 'BAKA SERVIS' Bivša Miss Hrvatske Grdić živi u kući bake i djeda u Virovitici i brine s partnerom Markom o djeci Noi i Amber. Malenog Nou rodila je u lipnju prošle godine

Bivša manekenka Aleksandra Grdić (36) u Virovitici je rodila djevojčicu Amber. Porođaj je prošao dobro, a djevojčica je na svijet stigla carskim rezom jer je bila velika beba. U hodniku bolnice nestrpljivo je čekao dugogodišnji dečko Marko Šijaković (33).

- Sve smo lijepo proslavili u krugu obitelji i družimo se svaki dan. Djevojčica nije dobila ime Amber ni po kome iz naše obitelji, nego se Aleksandri jako svidjelo - kaže Grdićkina majka Biserka. Dodaje kako njezina kći trenutačno živi u kući bake i djeda u Virovitici. U lipnju prošle godine rodila je dječaka Nou (1) pa joj zbog brige oko djece u kući često uskače “baka servis”.

- Noah je dobro i živahno dijete. Hoda i sve dira, a još je beba tu. Djed i ja navratimo te uskačemo kad treba i kad je napeto s djecom - smije se majka Biserka. Da je veza Aleksandre i Marka ozbiljna, bivša Miss Hrvatske potvrdila je tijekom sudjelovanja u srpskom reality showu “Parovi” 2015., kad je Zagrepčaninu Marku javno poručila da će ga nakon realityja zaprositi. 

Najčitaniji članci