Obavijesti

Show

Komentari 42

Aleksandra rekla Radovanu: Ti si najdraža osoba koju znam...

Aleksandra rekla Radovanu: Ti si najdraža osoba koju znam...
5

U emisiji uživo gostovali su Žare Berber i Radovan Stošić. Aleksandra Navkova je bivšem hrvatskom MIsteru video porukom poručila da se nikada ne promijeni

VIDEO

Bilo mi je malo čudno kad sam ispao. Prije nego što smo krenuli u show, smatrao sam se za jednog od najjačih. No, kada samo došli tamo, u borbama sam vidio da ima i boljih, iskren je bio Radovan Stošić.

Boravak bivšeg hrvatskog Mistera u Kostariki bio je obilježen njegovom romansom s Aleksandrom Nakovom.

- Bio sam siguran da neću ispasti iz showa pa je i to bio jedan od razloga zašto sam odlučio prihvatiti negativan glas i otići na Otok odbačenih Aleksandri. Prilika je bila predobra da bih je propustio. Ne žalim što sam otišao njoj i ponovio bih to svaki put. I da sam mislio da ću ispast zbog tog poteza, svejedno bih otišao Aleksandri - priznao je Radovan.

Tada su mu pustili Aleksandrinu video poruku u kojoj mu je ona poručila da je on najdraža osoba koju je upoznala u životu i da se nikad ne mijenja. Također, rekla je i da bi htjela da ostanu u kontaktu. 

To je njemu bilo prvi put da je vidio Aleksandru nakon showa i priznao je da se malo iznenadio kada je vidio kako izgleda u vanjskom svijetu.

- Žao mi je što se nismo vidjeli sada u emisiji i nadam se da ćemo uskoro imati priliku da se vidimo i popričamo te da ostanemo u kontaktu - poručio je on Aleksandri.

U studiju su ga zafrkavali da će mu pustiti i poruku od Aleksandrinog dečka, a on se na to samo nasmijao.

Radovan kaže da nije bio u nekom klanu, a spomenuo je i da mu je taj koncept klanova u showu glup.

'Mnogi su glumili pred kamerama'

Da citiram Miju Begović, samo najbolji ispadaju, prokomentirao je svoje ispadanje iz showa Žare Berber. Antonija ga je pitala je li se iznenadio što su ga izbacili iz showa, s obzirom da je u plemenu bio 'muški klan'.

- Mene u životu štite samo mama i tata, u plemenu Boruka me nitko nije štitio, a imali smo i muškarce koji se nisu deklarirali kao muškarci - rekao je Žare.

Dodao je da show 'Survivor' ima jednu manu, a to je što kamera natjecatelje ne može pratiti baš u svakom trenutku. 

- To su mnogi iskorištavali pa su se primali posla samo kad ih je snimala kamera. Zato je i ispalo da je Jelena puno radila na Otoku odbačenih - rekao je.

Žarko je prokomentirao i Miju Begović.

- Mia Begović odglumila je dio Survivora, a to je bilo loše. Ona je svoj čovjek i nije toliko teška, ali bilo joj se teško uklopiti među mlađe i teško joj se bilo postaviti u dominantu poziciju - zaključio je.

Voditelj je rekao i da nije htio biti u klanovima i pogađati se za glasove. Tvrdi da je zadovoljan time kako se prikazao u showu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama