Show

Komentari 0

Alen iz 'Života na vagi' nakon što je smršavio 90 kilograma: Vjerujte u sebe bez ograničenja

Alen iz 'Života na vagi' nakon što je smršavio 90 kilograma: Vjerujte u sebe bez ograničenja

Alen je objavio fotku prije i nakon gubitka 90 kilograma, nakon čega se bio našalio na vlastiti račun: 'Swajpaj na lijevo za kuku lele, izbole me pčele...'

Alen Abramović (44), pobjednik treće sezone popularnog showa 'Život na vagi' nepresušan je izvor inspiracije na društvenim mrežama. Često objavljuje motivirajuće poruke i fotografije svoje transformacije, a posljednja je oduševila njegove pratitelje

- Druge saslušam, sebe poslušam! Swajpaj na lijevo za kuku lele, izbole me pčele... - našalio se Alen pored fotografije transformacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

U oznakama je napisao kako ništa nije nemoguće, a pratitelji su se složili da je prati motivator.

- 'Prava si motivacija', 'Izgledaš nevjerojatno', 'Totalno drugi čovjek' - pisali su mu.

Alen se trudi prenijeti pozitivu preko motivirajućih poruka, pa mu je svaka treća fotografija upravo to - vjetar u leđa čitatelju.

- 'Zatvaram oči nad starim završecima i otvaram srce prema novim počecima', 'Vjerujete u sebe bez limita! Cvjetača je vjerovala da će jednoga dana postati pizza i uspjela je', 'Prestanimo biti zarobljenici prošlosti i postanimo arhitekt svoje budućnosti' - samo su neke od Alenovih motivacijskih poruka.

Alen je smršavio gotovo 90 kg, a čini se kako od svog puta ne odustaje.

Ipak, na Instagramu je u naglaske stavio fotografije i videe iz faze prije mršavljenja uz naslov 'nikad ne zaboravi', kako bi uvijek imao podsjetnik na neke manje sretne dane koji ga i dalje nastavljaju motivirati.

 

 

Najčitaniji članci