Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Alenka ispala iz showa, a Nuša dobila poljubac. Bilo je i suza...

Između Mije i Alenke nije bilo kemije, ali što je između Mije i Andree da još uvijek želi nju u ovom showu, zaista ne znam, komentirala je pjevačica Nuša

Foto: RTL
32 komentara

Gospodin Savršeni još je jednom pokazao koliko je romantičan a te je isplanirao spoj na Brijunima posebno za Nušu. Osim što su razgledavali ljepote otoka i igrali golf, par se vozio u Titovom Cadillacu kojim su se potom odvezli na večeru.

Foto: RTL

- Mislim da sam uspio napraviti sve što je u mojoj moći da nam bude lijepo. Još je rano pričati da sam zaljubljen, ali da mi se sviđa - da! - priznao je Mijo kojem je sa slovenskom pjevačicom bilo vrlo lijepo te je spoj okrunio ružom, ali i poljupcem.

Foto: RTL

- Od prvog dana smo kliknuli, imamo ista razmišljanja, čak imamo i neke zajedničke stvari, s Nušom mi je taj trenutak i poljubac puno značio - izjavio je neženja koji je spontanim poljupcem iznenadio pjevačicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ružu sam očekivala, ali ne i ono što je slijedilo. Mislim da bi se poljubac dogodio kroz vrijeme, ali on je odabrao ovaj trenutak i samo sam dozvolila da se dogodi - kazala je Nuša.

Foto: RTL

Dok je par uživao na Brijunima, djevojke u vili imale su degustaciju vina, a onda je uslijedio povratak i nova ceremonija ruža. Na koktel partyju uoči ceremonije, pojedine djevojke nastavile su s provokacijama, što je izazvalo nove svađe unutar vile.

Foto: RTL

Neslaganje između Andree i Anite rastužilo je emotivnu Slavonku, a Sarine provokacije naljutile su Maju i rasplakale Nikolinu.

Foto: RTL

- Cijeli koktel party se svodi a na neke svađe, umjesto da se zabavljamo. No ne mislim odustati i borit ću se do kraja za Miju - kazala je Nikolina u suzama, a zagrljaj Gospodina Savršenog utješio ju je u trenu.

Foto: RTL

Nakon niza svađa i drame, Mijo je najavio kako je stigao red na ceremoniju ruža. Jedina sigurna od ispadanja bila je Nuša, koja je svoju ružu zaradila već na Brijunima.

Foto: RTL

Nakon što je Mijo podijelio gotovo sve ruže te ostao na onoj posljednjoj, morao je odlučiti kojoj će djevojci pripasti - Alenki ili Andrei. Iako su se sve djevojke nadale kako će ispasti Andrea, Gospodin Savršeni je upravo njoj osigurao ostanak u vili.

Foto: RTL

- Između Mije i Alenke nije bilo kemije, ali što je između Mije i Andree da još uvijek želi nju u ovom showu, zaista ne znam - komentirala je Nuša, a Anita je izjavila kako će joj Alenka strašno nedostajati.

- Hrabro ovo podnosim i nadam se nekom piću u Zagrebu - kazala je Alenka te napustila show.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Naši partneri pišu
Message