Obavijesti

Show

Komentari 32

Alenka ispala iz showa, a Nuša dobila poljubac. Bilo je i suza...

Alenka ispala iz showa,  a Nuša dobila poljubac. Bilo je i suza...
19

Između Mije i Alenke nije bilo kemije, ali što je između Mije i Andree da još uvijek želi nju u ovom showu, zaista ne znam, komentirala je pjevačica Nuša

VIDEO

Gospodin Savršeni još je jednom pokazao koliko je romantičan a te je isplanirao spoj na Brijunima posebno za Nušu. Osim što su razgledavali ljepote otoka i igrali golf, par se vozio u Titovom Cadillacu kojim su se potom odvezli na večeru.

- Mislim da sam uspio napraviti sve što je u mojoj moći da nam bude lijepo. Još je rano pričati da sam zaljubljen, ali da mi se sviđa - da! - priznao je Mijo kojem je sa slovenskom pjevačicom bilo vrlo lijepo te je spoj okrunio ružom, ali i poljupcem.

- Od prvog dana smo kliknuli, imamo ista razmišljanja, čak imamo i neke zajedničke stvari, s Nušom mi je taj trenutak i poljubac puno značio - izjavio je neženja koji je spontanim poljupcem iznenadio pjevačicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Ružu sam očekivala, ali ne i ono što je slijedilo. Mislim da bi se poljubac dogodio kroz vrijeme, ali on je odabrao ovaj trenutak i samo sam dozvolila da se dogodi - kazala je Nuša.

Dok je par uživao na Brijunima, djevojke u vili imale su degustaciju vina, a onda je uslijedio povratak i nova ceremonija ruža. Na koktel partyju uoči ceremonije, pojedine djevojke nastavile su s provokacijama, što je izazvalo nove svađe unutar vile.

Neslaganje između Andree i Anite rastužilo je emotivnu Slavonku, a Sarine provokacije naljutile su Maju i rasplakale Nikolinu.

- Cijeli koktel party se svodi a na neke svađe, umjesto da se zabavljamo. No ne mislim odustati i borit ću se do kraja za Miju - kazala je Nikolina u suzama, a zagrljaj Gospodina Savršenog utješio ju je u trenu.

Nakon niza svađa i drame, Mijo je najavio kako je stigao red na ceremoniju ruža. Jedina sigurna od ispadanja bila je Nuša, koja je svoju ružu zaradila već na Brijunima.

Nakon što je Mijo podijelio gotovo sve ruže te ostao na onoj posljednjoj, morao je odlučiti kojoj će djevojci pripasti - Alenki ili Andrei. Iako su se sve djevojke nadale kako će ispasti Andrea, Gospodin Savršeni je upravo njoj osigurao ostanak u vili.

- Između Mije i Alenke nije bilo kemije, ali što je između Mije i Andree da još uvijek želi nju u ovom showu, zaista ne znam - komentirala je Nuša, a Anita je izjavila kako će joj Alenka strašno nedostajati.

- Hrabro ovo podnosim i nadam se nekom piću u Zagrebu - kazala je Alenka te napustila show.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško