Obavijesti

Show

Komentari 84

Alex Grdić tužili zbog stanarine, ostala je dužna 63.000 kuna

Alex Grdić tužili zbog stanarine, ostala je dužna 63.000 kuna
8

'MISS PRAXITEN' Modne revije, noćni izlasci i eventi prije desetak godina bili su nezamislivi bez Aleksandre Grdić (40), a onda je nestala sa scene

VIDEO

Za Miss Hrvatske 2003. godine otimali su se domaći modni dizajneri, PR menadžeri i promotori klubova, ali i dečki. Privatan život bivše misice, koji je bio poprilično buran, stalno je bio pod povećalom javnosti. Dvije godine nakon što je okrunjena za Miss Hrvatske, policija joj je u Škodi našla 13 Praxitena, tableta koje se izdaju isključivo uz liječnički recept u slučajevima depresije, anksioznosti i slično. Grdić nije imala recept, a tad se branila kako sporne tablete pije kad ne može spavati. Kod njenog tadašnjeg dečka, koji je bio s njom u autu, pronađen je kokain.

POGLEDAJTE VIDEO: Gdje su nestale hrvatske starlete?

Pokretanje videa...

Život hrvatskih starleta: Optužbe za prostituciju, ucjene, orgijanje... 02:25

Prozvali su je “Miss Praxiten”, a provokativna Aleks nakon svega pozirala je s blisterima spornih tableta u ustima. Godinu nakon “afere Praxiten” tadašnji joj je dečko brutalno pretukao roditelje na obiteljskom roštilju u rodnoj Virovitici, zbog čega je završio u zatvoru. Aleks ga je ekspresno ostavila, a poslije se zaljubila u zagrebačkog poduzetnika Azera Berbera, sina umjetnika Mersada Berbera. I ta je veza bila turbulentna, više puta su prekidali i mirili se, navodno njegovoj obitelji nije sjedalo što im sin ljubuje s kontroverznom misicom.

Marijan Delija/24sata

Grdić je prva domaća misica koja je pozirala za Playboy. Aleks se skinula dva puta, prvi put nedugo nakon što je postala Miss Hrvatske, a drugi put tri godine poslije, nakon što je povećala grudi kod estetskoga kirurga. Iako se povukla iz javnosti, repovi prošlosti ostali su za njom.

U posjedu smo presude Trgovačkog suda u Zagrebu prema kojoj Aleks tvrtki Muring duguje 63.232 kune, kao što je dužna i podmiriti trošak postupka u iznosu od 7900 kuna. Presuda je pravomoćna. Iz spisa je vidljivo da je Aleks živjela u stanu od 75 kvadrata u vlasništvu dotične firme u Novom Zagrebu. U veljači 2016. iselila se iz stana, no, prema presudi, nije platila stanarinu u iznosu od 1600 kuna, što je ukupno 29.800 kuna. Nije platila ni režije, plin, vodu i struju u iznosu od 33.432 kune. Grdić se s jednog ročišta ispričala zbog nedolaska zbog rođenja sina u lipnju 2016. Iz stana u Zagrebu, stoji u presudi, otišla je tako što je “ključeve ostavila u poštanskom sandučiću, a o napuštanju stana je vlasnicu obavijestila SMS-om”.

Grdić popeglala lice botoksom i filerima uoči svog vjenčanja
Grdić popeglala lice botoksom i filerima uoči svog vjenčanja

Posljednji put u javnosti se pojavila prije šest godina, kad je s Nevenom Ciganovićem ušla u kontroverzni srpski reality show “Parovi”, no izašla je brzo jer joj je nedostajao dečko. Aleks je, naime, već tad bila u ljubavi s Markom Šijakovićem, kojeg je upoznala preko društvene mreže. O Marku se ne zna puno, osim da je svojedobno radio kao zaštitar, kao i da je bio na uvjetnoj kazni zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti. Naime, Šijaković je 2009. bježao policiji u tehnički neispravnom kombiju i bez obaveznog osiguranja, četrdesetak kilometara kraj Zadra. Munjevitom brzinom Šijaković je bježao, a nije odustao ni kad mu je policijski auto prepriječio put. Htio se zaletjeti u barikadu na cesti, a policajac se spasio tako što je skočio ustranu. Policajci su pucali u zrak i u gume kombija, a uporni Marko nastavio je voziti s probušenim gumama. Napokon se zaustavio, a policajci su mu stavili lisice na ruke i odveli ga u postaju. U kombiju je vozio 50.000 eura za koje je njegova majka rekla da mu trebaju za kupnju zemljišta. Šijaković je tad izjavio da je bježao od policije u strahu “da ga ne uškope”. 

   

Stiže treća beba: Bivša misica Aleksandra Grdić opet trudna?
Stiže treća beba: Bivša misica Aleksandra Grdić opet trudna?
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin