Show

Komentari 1

Aljoša Šerić: 'Ovo nam je prvi pravi koncert nakon jako dugo vremena. Bit će to lijepa večer'

Aljoša Šerić: 'Ovo nam je prvi pravi koncert nakon jako dugo vremena. Bit će to lijepa večer'

Koncert će se odviti na otvorenoj terasi s pogledom na Jarunsko jezero. U prodaju je pušteno 300 ulaznica, a u slučaju popuštanja mjera do koncerta, u prodaju će biti puštene dodatne ulaznice

Pavel će u petak, 2. srpnja, u Aquariusu predstaviti pjesme s novog albuma ‘Ennui’ koji je dobio Porin za album godine.

- Nakon dugo vremena, prvi "pravi" koncert Pavela i to u klubu u kojem sam prije više od desetljeća gledao sjajne nastupe i domaćih i stranih glazbenika, a jedan od prvih nastupa mog sada “pokojnog” Ramireza je bio upravo u Aquariusu. Bit će to lijepa večer – rekao je Aljoša Šerić (45).

Podsjetimo, Pavel su ove godine osvojili čak četiri Porina. Uz album godine, nagradu su dobili i za najbolji pop album, vokalnu suradnju za pjesmu ‘Ne daj na nas’ i naslovnicu albuma. 

Koncert će se odviti na otvorenoj terasi s pogledom na Jarunsko jezero, a u prodaju je pušteno 300 ulaznica putem sustava Eventim.hr. 

- Prvih 50 kupaca ulaznicu će moći kupiti po cijeni od 90 kuna, redovna cijena ulaznice je 100 kuna, a ako ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kuna. U slučaju popuštanja mjera do koncerta u prodaju će biti puštene dodatne ulaznice. Koncert nije sjedeći - kažu organizatori.

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja 'Jer svirati se mora' provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Najčitaniji članci