Obavijesti

Show

Komentari 20

Amber Heard će u knjizi reći sve o braku s Deppom? 'Karijera joj je gotova, nema što izgubiti...'

Amber Heard će u knjizi reći sve o braku s Deppom? 'Karijera joj je gotova, nema što izgubiti...'
6

Iako se sada priča da će reći svu istinu u knjizi, Amber je nedavno u intervjuu za NBC 'Dateline' rekla da je 'prestrašena' da bi je Depp mogao ponovno tužiti

Amber Heard (36) je navodno u pregovorima da napiše knjigu u kojoj će ispričati cijelu priču sada kada 'nema što izgubiti' nakon tužbe za klevetu bivšeg supruga Johnnyja Deppa (59).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Glumica je navodno spremna za 'osvetničku' knjigu nakon što je izašla kao gubitnica u dugotrajnom i vrlo publiciranom suđenju.

Depp v. Heard defamation trial in Fairfax

- Amber svoju karijeru u Hollywoodu smatra završenom. Ona je već u razgovorima i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku ona nema što izgubiti i želi sve reći - rekao je izvor za OK! Časopis

Dror Bikel, brakorazvodni odvjetnik i autor knjige 'The 1% Divorce, When Titans Clash' smatra da Amber možda ima što izgubiti jer bi mogla izazvati potencijalne nove tužbe.

Amber ulovili u dućanu s niskim cijenama: 'Štedi novac da bi mogla platiti odštetu za Deppa'
Amber ulovili u dućanu s niskim cijenama: 'Štedi novac da bi mogla platiti odštetu za Deppa'

- Depp i njegovi odvjetnici će čitati i slušati sve što Heard navodi. Ako prijeđe granicu, što je vjerojatno, nema sumnje da će biti pogođena još jednom tužbom za klevetu i završiti odmah na sudu - rekao je Bikel.

The Rum Diary premiere - London

Zastupnici Amber Heard nisu demantirali glasine, ali su u utorak odbili komentirati situaciju za medije.

Iako se sada priča da će reći svu istinu u knjizi, Amber je nedavno u intervjuu za NBC 'Dateline' rekla da je 'prestrašena' da bi je Depp mogao ponovno tužiti.

- Pretpostavljam da je to ono što tužba za klevetu treba učiniti, ušutkati vas - tvrdila je u intervjuu.