Show

Komentari 6

Amber Heard prodala je kuću u Kaliforniji za 8 milijuna kuna, a na sudu tvrdila da nije njena

Amber Heard prodala je kuću u Kaliforniji za 8 milijuna kuna, a na sudu tvrdila da nije njena

Iako ju je još 2019. godine kupila po upola manjoj cijeni, vrijednost nekretnina je porasla zbog pandemije pa je glumica na luksuznoj vili zaradila 3,5 milijuna kuna

Amber Heard (36) prodala je kuću u južnoj Kaliforniji u dolini Yucca Valley za oko osam milijuna kuna, otkriva TMZ. Tijekom suđenja nagađalo se da je glumica vlasnica te kuće zbog sumnjive kupnje preko anonimne zaklade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kuća je kupljena još 2019. putem anonimne zaklade koja je navodno povezana s Amber, a tada je u tajnosti prodana za nešto više od četiri milijuna kuna.

Depp v Heard defamation lawsuit at the Fairfax County Circuit Court

Strani mediji tvrde da su stupili u kontakt s novim vlasnikom vile koji tvrdi da je kupnju kuće obavio preko agenata koji rade za Amber, ali da nikad nije ništa dogovarao samo s njom.

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard continues, in Fairfax, Virginia

Amber je za kuću dobila gotovo duplo više nego što je platila prije tri godine te je tako zaradila oko 3,5 milijuna kuna. Kupila ju je prije pandemije, a od tada su vrijednosti nekretnina uglavnom porasle.

Glumica se našla u nepovoljnoj financijskoj situaciji nakon presude za klevetu od 60 milijuna kuna u korist Johnnyja Deppa (59) iz koje se pokušava izvući žalbom. Njezini odvjetnici rekli su da si ona ne može priuštiti plaćanje presude.

Johnny Depp defamation case against Amber Heard continues in Fairfax, Virginia

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’