Obavijesti

Show

Komentari 20

Amela Ćurića čeka nastup na Exit festivalu i izdavanje CD-a

Amela Ćurića čeka nastup na Exit festivalu i izdavanje CD-a
10

Amel je vrlo stabilna osoba koja točno zna što želi i nije imao niti jedan loš nastup. Još od audicije mi je bilo jasno da će dogurati daleko, presretan je Massimo

VIDEO

Titulu najboljeg u regionalnom pjevačkom natjecanju 'X Factor Adria' ponio je Amel Ćurić, natjecatelj iz Bosne i Hercegovine i Massimova 'zlatna karta', kako ga je jednom prilikom nazvao.

Čini se da je cijela Kombank Arena eksplodirala po proglašenju pobjednika. Više od 7000 ljudi, zasuto balonima, uživalo je u posljednjem nastupu pobjednika koji je pored vrijednih nagrada: nastupa na Exit festivalu i glazbenog izdanja diskografske kuće Menart dobio i novčanu nagradu u iznosu od 20.000 eura. Njemu su se na pozornici pridružili svi finalisti i na najljepši mogući način natjecanje je završeno.

Svi mentori bili su zadovoljni izborom pobjednika. Iako je njezin natjecatelj završio kao drugoplasirani, Aleksandra priznaje da su Bobi i Amel zaista dvojica najboljih.

- Kroz ovo je natjecanje prošlo bezbroj fantastičnih i talentiranih ljudi, a u superfinalu su ostala dva najbolja pjevača. Tužna sam jer se Bobi borio kao lav i iako ima bronhitis i jedva priča, izašao je na scenu i pokazao koliko je jak. Ja sam i dalje tu za svoje kandidate i pjesme ih čekaju - kazala je Aleksandra.

Massimo je bio presretan zbog pobjede svog kandidata.

- Amel je vrlo stabilna osoba koja točno zna što želi i nije imao niti jedan loš nastup. Još od audicije mi je bilo jasno da će dogurati daleko. Bobi mora raditi na tome da pokaže da mu je ugodno na pozornici. Iako je možda pjevački superiorniji, Amel je na bini snalažljiv i pokazuje koliko uživa. Mislim da je to presudilo - objasnio je Massimo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu