Show

Komentari 18

Američka glumica obratila se Putinu bizarnim govorom: 'Da sam ti majka, ne bi bilo ovako'

Američka glumica obratila se Putinu bizarnim govorom: 'Da sam ti majka, ne bi bilo ovako'

Žao mi je što nisam tvoja majka. Držala bih te u naručju. Nikada ne bi došlo do nevolje u svijetu koje se upravo događaju pred našim očima - rekla je glumica u videu na društvenim mrežama

Američka glumica i manekenka AnnaLynne McCord (34) u četvrtak je na društvenim mrežama objavila video u kojemu se obratila ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, nakon aktualnih događanja između Ukrajine i Rusije, glumica je na Twitteru uputila poruku ruskom predsjedniku.

- Dragi predsjedniče Vladimire Putine, tako mi je žao što nisam bila tvoja majka - započela je glumica, najpoznatija po ulozi Naomi Clark u televizijskoj seriji Beverly Hills, 90210.

- Da sam ti majka, bio bi tako voljen, držala bih te u naručju. Nikad ne bi došlo do nevolja u svijetu koje se upravo događaju pred našim očima. Ovo je čista propast nacije koja mirno sjedi pod noćnim nebom. Da sam ja tvoja majka, svijet bi bio topao - nastavila je glumica.

McCord je rekla da ne može zamisliti "bol" koju je ruski političar morao osjećati kao dijete da povjeruje da "živi u okrutnom, nepravednom svijetu".

- Da sam tvoja majka, da je svijet hladan, umrla bih da te zagrijem... Umrla bih da ti dam život - nastavila je na snimci.

Zatim je izjavila da "ne može vjerovati" da je rođena "prekasno" da bude Putinova majka, pa nastavila:

- Znam da sam ja tvoja majka, to bi bio početak prema svijesti o tome kakvo moćno biće svjetla možeš biti samo da u tvom umu nema nasilja kojega si gledao kada si bio dijete. Ne mogu vjerovati da sam rođena prekasno i na drugom mjestu - rekla je za kraj glumica.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA

Najčitaniji članci