Show

Komentari 24

Američke metalce oduševio je Marijan: 'Djevojke, on je pravi ulov! Bio je naš šofer i divan je'

Američke metalce oduševio je Marijan: 'Djevojke, on je pravi ulov! Bio je naš šofer i divan je'

Marijan je divan čovjek, bio je odličan vozač busa. Cure, on je jako romantičan lik, zato smo ga zvali hrvatska senzacija, rekao je frontmen benda Randy Blythe

U novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' upoznali smo farmera Marijana Cerovca (69) iz Buzeta, koji iza sebe ima 'vojsku navijača'. Najstariji kandidat ove sezone u Americi je živio gotovo 40 godina, a rekao je kako je niz godina išao na turneje s brojnim svjetski poznatim glazbenicima kao vozač busa.

POGLEDAJTE VIDEO: Ines odgovorila na '24 pitanja'

Ispričao je da je vozio B. B. Kinga, Sylvestera Stallonea, Arnolda Schwarzeneggera, Oprah Winfrey... Zvali su ga 'hrvatskom senzacijom'. 

Marijan to nije izmislio jer ga je ovih dana podržao frontmen američkog metal benda 'Lamb of God', Randy Blythe (50), koji je saznao da se njihov bivši vozač prijavio u show u kojem traži ljubav.

- U svoje ime i u ime benda 'Lamb of God' htio bih poželjeti sreću našem bivšem vozaču, Marijanu Cerovcu, hrvatskoj senzaciji, tijekom njegovog sudjelovanja u hrvatskom showu 'Ljubav je na selu'. Marijan je divan čovjek, bio je odličan vozač busa. Cure, on je jako romantičan lik, zato smo ga zvali hrvatska senzacija - rekao je Randy pa nastavio: 

- Za zrele žene Marijan je pravi ulov, vjerujte mi. Mi iz benda se nadamo da će pronaći ljubav na selu. 

Pored videa je napisao kako je Marijan izgubio treću suprugu prije nekoliko godina i da je bila divna osoba. Dodali su i kako je imao vrlo ispunjen život i da je fantastičan lik pa dame neće požaliti ako ga upoznaju. 

Fali ti zabave? Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci