Show

Komentari 14

Amra nam otkriva je li našla novu ljubav nakon showa: Da sam glumila, lakše bih izgurala

Amra nam otkriva je li našla novu ljubav nakon showa: Da sam glumila, lakše bih izgurala

Tuzlanka se čuje s djevojkama iz showa, a ne bi mijenjala ništa što su kamere snimile. 'Ja sam bila ja, kakva sam unutra - takva sam i vani', rekla nam je

Natjecateljica showa “Gospodin Savršeni”, Amra Salihćehajić (24) iz Tuzle, jedna je od gledateljima najupečatljivijih djevojaka. No u borbi za ljubav profesora fizike Tonija Šćulca (31) ispala je u polufinalu.

POGLEDAJTE VIDEO 

Je li vas razočaralo ispadanje u polufinalu?

Nije me razočaralo, jer znam da sam dala sve od sebe, koliko se moglo dati i pokazati ispred kamera. Da je ostalo još nešto što nisam napravila - a da sam imala priliku napraviti, teško bi mi pao odlazak, ovako sam mirne duše mogla otići. Uz određene djevojke život u vili mi je bio lakši, a na kraju sam se sprijateljila s Danijelom pa mi je sam odlazak iz showa s njom za ruku bio uzbudljiv.Postoji li neki dio vašeg sudjelovanja u showu koji bi promijenili da možete?

Apsolutno ništa ne bih mijenjala. Ja sam bila ja, kakva sam unutra - takva sam i vani. I kad sam željela pažnju, s pravom sam je htjela, jer i u privatnom životu volim jasne odnose. Sviđam ti se - super. Ne sviđam ti se - opet super, ali odlazim. A što se tiče ljubomore, nađite mi djevojku koja je zaljubljena i kojoj neće smetati da joj frajer izlazi s drugim ženama.S kojim ste djevojkama bili u najboljem, a s kojima u najgorem odnosu?

U odličnim sam odnosima s Danijelom, Doroteom, Dijanom, Josipom, Marijom, Janet, Sarom i Ksenijom. S nekim se djevojkama čujem rjeđe, ali nisam ni s jednom na ratnoj nozi. Nemam ni s jednom djevojkom najgori odnos, nego naprosto nemam odnos s nekim djevojkama. Kad me jednom zezneš, svaka ti čast. Kad me drugi put zezneš, svaka mi čast.

Jeste li prema Toniju imali iskrene osjećaje?

Lakše bih 'preživjela' show da su osjećaji bili lažni. Treme ne bi imala nikad. Bilo bi me briga ostajem li ili odlazim. A ovako s osjećajima, sve je bilo kompliciranije. Sve što radim u životu, radim i vodim se srcem. Ako neću srcem, neću nikako, jer onda nema smisla.

Jeste li i dalje u kontaktu s Tonijem ili nekim od djevojaka?

S pojedinim se djevojkama čujem na dnevnoj bazi, naročito dok je trajao show. S nekima rjeđe, kako zbog daljine, tako i zbog obaveza. S nekima nikako, ne želim nešto raditi iz kurtoazije. Što se tiče kontakta s Tonijem, neka ostane misterij, ako se bude što trebalo doznati - doznat će se.

Jeste li u međuvremenu pronašli novu ljubav?

U međuvremenu sam radila na nekim drugim stvarima. Sada je vrijeme za neke ozbiljnije korake u životu, koje zahtijevaju odricanje, dosta vremena i neprospavanih noći. Dobila sam nekoliko ponuda za posao, jer sam ih zainteresirala poslom kojim se bavim. Reći ću samo da se radujem svemu što dolazi, a i onome što odlazi. A ljubav kao ljubav, dogodi se uvijek neočekivano.