Obavijesti

Show

Komentari 26

Ana Gruica Uglešić je otkrila: 'Kad ostaneš s mužem do dva pričati o baletnoj predstavi'

Ana Gruica Uglešić je otkrila: 'Kad ostaneš s mužem do dva pričati o baletnoj predstavi'
6

Gruica je na svom Instagram objavila nekoliko fotografija na kojima su on i suprug u svečanim izdanjima i otkrila je da su bili na premijeri baleta 'Veliki Gatsby' koja ih je oduševila

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (39) i suprug, Boran Uglešić (47) vratili su se iz Italije u njihov rodni Split, gdje ih je oduševila nova baletna izvedba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa ...

Gruica je na svom Instagram objavila nekoliko fotografija na kojima su on i suprug u svečanim izdanjima i otkrila je da su bili na premijeri baleta 'Veliki Gatsby' koja ih je oduševila.

- Kad ostaneš s mužem do dva pričati o baletnoj predstavi - napisala je uz fotografije na kojima nosi usku, dugačku crnu suknju s bijelim zvjezdicama i uparila ju je s bluzom kratkih rukava s istim uzorkom. 

- Dakle, sinoć smo bili na premijeri baleta 'Veliki Gatsby" na festivalu Splitsko Ljeto. Iako je premijera bila prožeta napetošću, jer su zbog vremenskih uvjeta otvorene pozornice na Sustipanu, predstavu morali prekidati u dva navrata, sve ono što smo vidjeli sinoć i doživjeli jest proizvod briljantnog, genijalnog koreografa Lea Mujića. Kao i našeg predivnog, sposobnog baletnog ansambla HNK Split. Svjetska premijera u našem malom gradu - dodala je. 

U komentarima su joj pratitelji komentirali kako prekrasno izgledaju, a neki su se složili s Aninim komentarom o koreografu Mujiću.

-  Divni; Haljina je top, Jedan je Leo, nevjerojatan talent; Leo je jedan jedini genijalac - pisali su joj.

- Ta muzika, ambijent, kostimi, koreografija, strast, tehnika igre, energija...Šteta što nismo, kad smo mogli, prepoznali talent i veličinu Mujića, i doveli ga za direktora baleta naše nacionalne kuće. Prošla baba s kolačima - zaključila je Ana. 

Podsjećamo, glumica je 2017. godine potvrdila vezu s psihijatrom Boranom Uglešićem, koji joj je ujedno bio i dugogodišnji prijatelj. To se dogodilo nedugo nakon što je Gruica objavil da više nije s piscem Hrvojem Šalkovićem (48) s kojim ima sina Ivana Marata.

Ana Gruica i suprug uživaju u Italiji: 'Nevjerojatna perverzija'
Ana Gruica i suprug uživaju u Italiji: 'Nevjerojatna perverzija'

Samo dva tjedna nakon zaruka, krajem kolovoza 2018. godine, Ana i Boran vjenčali su se na intimnoj ceremoniju uz obitelj i najbliže prijatelje.