Obavijesti

Show

Komentari 9

Ana iz 'Života na vagi': Ponosna sam, pronašla sam novu sebe...

Ana iz 'Života na vagi': Ponosna sam, pronašla sam novu sebe...
8

Bilo je lijepo dijeliti sve te teške trenutke sa njima, također i smijeh. Hvala i trenerima Edi i Maji, jer su uvijek bili tu za nas, kao i Martini zbog koje se sada zdravo hranimo, kaže Ana...

VIDEO

Ana Žderić (22) jedna je od najmlađih kandidatkinja showa 'Život na vagi' koja je u vilu realityja ušla sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102,3. Kaže kako ju je show iz temelja promijenio i da je prošlo godinu dana od početka njezinog novog života. 

- Želim reći da sam ponosna na sebe samu jer sam se odlučila na taj gigantski korak u životu! Jer sam samoj sebi dopustila da se promijenim na bolje - kaže Ana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s pobjednikom Rokom Bakovićem

Pokretanje videa...

24pitanja roko žnv 04:59

'Život na vagi' joj je, kaže, bio najbolja odluka koju je donijela.

- Pronašla sam sebe, novu sebe, naravno tu su i novi ljudi koji su jako divni i također posebni. Bilo je lijepo dijeliti sve te teške trenutke sa njima, također i smijeh. Hvala i trenerima Edi i Maji, jer su uvijek bili tu za nas, kao i Martini zbog koje se sada zdravo hranimo - kaže Ana. 

Kandidatkinja nakon završetka showa više nije nesigurna u sebe i kaže kako stečene navike nikada neće zaboraviti. I kad je gubila nadu u skidanje kilograma, trener Edo ju je motivirao i vjerovao je u nju. 

- Od sada će vježbanje biti dio mog svakodnevnog života, a od nutricionistice sam naučila kako se zdravo i pravilno hraniti, i da je zdrava prehrana totalno cool i ukusna - objasnila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin