Obavijesti

Show

Komentari 130

Ana kao 'Kim BB kuće': Voli isticati svoju bujnu stražnjicu

Ana kao 'Kim BB kuće': Voli isticati svoju bujnu stražnjicu
12

Konobarica iz Bjelovara već je pokazala da nije sramežljiva, a nasmijala je gledatelje i svoje sustanare kada je rekla da 'od muke mora malo pojesti'

VIDEO

Bjelovarčanka Ana Marković (27) ni izvan Big Brother kuće ne skriva svoje adute pa je tako za snimanje videa koji ju je predstavio kao natjecateljicu reality showa odjenula ultra usku baršunastu haljinu. U istoj je prije ulaska u show pozirala i na ulicama rodnog grada. 

Iako Ana nije 'opsjednuta' šminkom poput Splićanke Lucije Stojak (23), također se trudi u Big Brother kući izgledati što bolje. Vrckava konobarica radi si frizure, šminka se i odjećom naglašava svoje obline. Ispred kamera ipak ne 'trčkara' golišava, no tijelo je ipak pokazala u nekoliko navrata. 

Kada su stanarke od Big Brothera dobile zadatak izvesti striptiz točku, bivša predsjednica 'Big Brother Republike' se nije bunila. No za razliku od ostalih natjecateljica koje su plesale samo u gaćicama, korzetima i grudnjacima, Marković je na sebe navukla crni čipkasti kombinezon. Kada je izazovni ples završio, Marković je rekla kako joj je svidjelo nastupati pred stanarima te da bi to rado ponovila. 

Big Brother je na počecima showa dao zadatak Tomislavu i Matiji da medom namažu Anu i Bojana. Bjelovarčanka se nije libila skinuti u bikini, a Tomo si je dao oduška pa ju je 'pljesnuo' po guzi. 

Njezinu guzu zamijetili su i fanovi showa, pa su je odmah nazvali 'Kim Kardashian BB-a'. Simpatizerka HDZ-a i ljubiteljica 'svega Hrvatskog' se tijekom osam tjedana u kući pokazala kao jednom od favoritkinja gledatelja, a većinu je osvojila svojim 'provalama'. 

8
| Foto: Screenshot RTL

Tako je, na primjer, već za vrijeme prvih nominacija 'kao iz puške' nominirala Zebu.

- On meni govori da imam debele noge, a nemam - rekla je tada Ana. 

Nakon što je Bjelovarčanki Big Brother objasnio prvi tjedni zadatak te joj priopćio da će biti 'BB Kolinda', odnosno predsjednica 'Big Brother Republike', postavio joj je pitanje: 'Tko će biti tvoj Jakov?', misleći na supruga predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. 

- Jakov? Jakov? Brate, što je to Jakov? Sluga? - pitala se Ana na glas. 

Osim Kim, deveta sezona realityja ima i svoju 'Soraju'. Naime, natjecateljica Ana Kovačec 'Anchy' (24) rekla je uoči ulaska u kuću da nema uzora, no da joj je Soraja izgleda 'savršeno'. Poput srpske starlete, Kovačec je povećala grudi i usne, operirala je i nos i u kosu stavila ekstenzije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'