Obavijesti

Show

Komentari 1

Ana Opačak spremila novi singl 'Susret' za Zagrebački festival

Ana Opačak spremila novi singl 'Susret' za Zagrebački festival
5

Ana je ostvarila brojne nastupe, ali i zapažene suradnje i gostovanja s brojim glazbenicima. Višestruka je pobjednica međunarodnih Večeri francuske šansone te sudionica brojnih festivala u Hrvatskoj i inozemstvu

VIDEO

Početkom godine izlazi singl 'Susret' pjevačice Ane Opačak (35) koji je nastao u radionici uigranog autorskog tima Prajo/Kunštek/ Popeskić. Mlada pjevačica šansone će se ovim singlom predstaviti i na Zagrebačkom festivalu, a on će se naći na nadolazećem albumu koji će sadržavati deset autorskih pjesama, od toga dva dueta.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Ana je ostvarila brojne nastupe, ali i zapažene suradnje i gostovanja s brojim glazbenicima. Višestruka je pobjednica međunarodnih Večeri francuske šansone te sudionica brojnih festivala u Hrvatskoj i inozemstvu. Glazbenica priprema album koji će objediniti različite stilove i utjecaje koji su pjevačicu glazbeno formirali, od popa i rocka preko jazza i šansone.

- Ovu pjesmu smo snimali u studiju mog producenta Ivana Popeskića u Lovranu dok sam bila u prolazu na putu za Veneciju. Nakon snimljene pjesme produžila sam na put te sam iz Venecije trebala ići ravno za Split, no nismo primijetili da smo propustili  snimiti jedan dio pa sam se neplanski morala iz Venecije ponovno vratiti u Lovran i snimiti dio koji je nedostajao prije povratka u Split. Dugo vremena radni naslov pjesme bio je potpuno drugačiji, a kako smo taj dio u pjesmi po kojemu se zvala promijenili, tako nam je trebalo neko vrijeme da se naviknemo na naslov 'Susret' iako joj on zapravo tako savršeno pristaje - kaže glazbenica.

YouTube

Jedan od načina na koji se ova pjesma može interpretirati je i kroz svojevrsni 'girl power' podton, ako se to tako može reći. Naime, nakon samog 'susreta' u kojemu je jasno da postoji treća osoba, nema žaljenja niti samosažaljenja, jednostavnim refrenom sve je rečeno. Jasno je da je 'susret' presudio i da je ljubav gotova, povjerenje pogaženo, a on više nema moć nad njom, ona mu više ne vjeruje, a tu njegovu ljubav od koje su ostale samo riječi i koja joj više ne znači ništa ona stavlja na mjesto svodeći je na svega par slogova koji su kao buka u govornom kanalu 'la la la li, voliš me ti...' - zaključila je Ana.

Pjesmu prati i video spot koji savršeno nadopunjuje i boja tu atmosferu koja je što kroz stihove, što kroz aranžman postavljena u pjesmi. Taj svojevrsni 'girl power' naboj isijava iz pokreta, ali i redateljskih odabira vezanih za kadriranje, montažu, boje, ugođaj. Ana otkriva kako su osim nje u spotu još dvije 'Ane', odnosno jedna Ana i jedna Tia, koje ćete raspoznati, tvrdi, samo ako dobro izoštrite oko i održite pažnju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac